SOARTA lui Ralph, un căţel maidanez STROPIT cu ACID şi lăsat să moară. Noua sa familie e britanică

19 Februarie 2014
Soarta incredibilă a lui Ralph, un căţel maidanez atacat cu acid şi lăsat să moară în România, adoptat de o familie britanică
Soarta incredibilă a lui Ralph, un căţel maidanez atacat cu acid şi lăsat să moară în România, adoptat de o familie britanică
Soarta incredibilă a lui Ralph, un căţel maidanez atacat cu acid şi lăsat să moară în România, adoptat de o familie britanică Soarta incredibilă a lui Ralph, un căţel maidanez atacat cu acid şi lăsat să moară în România, adoptat de o familie britanică Soarta incredibilă a lui Ralph, un căţel maidanez atacat cu acid şi lăsat să moară în România, adoptat de o familie britanică

Un câine maidanez din România a fost salvat după o experienţă teribilă: căţelul a fost stropit cu acid sulfuric şi lăsat să moară, dar o organizaţie britanică de salvare internaţională a câinilor l-a descoperit la timp.

Imediat cum a fost găsit în decembrie de organizaţia britanică K-9 Angels, care se ocupă cu salvarea internaţională a câinilor şi adoptarea lor de familii engleze, câinele maidanez a avut nevoie de o operaţie urgentă.

Din cauza atacului cu acid, căţelul, care are doi ani, şi-a pierdut o ureche, un ochi şi are o adevărată gaură în dreptul omoplatului, în locul unde l-a atins acidul cu care a fost atacat în Bucureşti, scrie Daily Mail.Pe site-ul K-9 Angels a fost postată o fotografie cu acesta şi, în scurt timp, o familie britanică şi-a dorit să îl adopte. "Toţi câinii drăgălaşi îşi găseau rapid familii care să îi adopte, dar nimeni nu îl vroia pe Ralph, pentru că era desfigurat în urma atacului cu acid. Mi-a fost milă de el", îşi aminteşte Ursula, care este noua proprietară a lui Ralph.

După adopţie, el a fost supus unei operaţii dure de 7 ore, în Marea Britanie.

"Povestea lui Ralph e tragică şi e minunat să ştii că ai produs o schimbare în viaţa unui animal care a fost tratat îngrozitor. Avem şi mult noroc: Ralph e un câine incredibil, foarte prietenos, calm, bine-crescut, liniştit şi iubeşte să fie în preajma oamenilor care îl iubesc", mai spune Ursula, care a mai salvat doi câini, o căţeluşă din Grecia şi un căţel din Manchester.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

3 0
Roxie
21 Feb 01:33
Daca era roman il batea, il lovea ca un barbar ce este. dar acidul e semn ca a fost vreun patron de casa se schimb valutar din pakistan, india sau vreun arab ca astia arunca cu acid, face parte din cultura lor...arunca pe femei si le desfigureaza.
Răspunde
1 0
Roxie
20 Feb 23:32
data viitoare cand iti arunca tie sau copiilor tai acid in fata sa ti amintesti ca trebuia sa stai in casa
Răspunde
3 0
Gabriela Bica
20 Feb 14:28
Mereu am crezut ca oamenii sunt superiori animalelor , ca se diferentiaza de aceste vietuitoare prin umanitate . Privind insa fotografiile constat ca este mai animal cel care a aruncat cu acid .
Răspunde
4 -3
lelia
19 Feb 23:22
Daca cainele nu era pe strada ci intr-un adapost sau adoptat nu ar mai fi trecut prin aceste chinuri
Răspunde
5 -1
Bibi
20 Feb 07:24
4 Daca omul era om si nu idiot si lasa animalul in liniste, poate ca scapa nevatamat, cainii strazii nu au aparut asa din senin. Sunt din curtile oamenilor, sunt abandonati. Dai de ei unde nu-i tipenie de om, in parcari in zone de munte, pe rauri departe de localitati, pe centurile oraselor, abandonati prin lizierele satelor, etc. Unii dintre ei tot asteapta stapinul idiot ce ia parasit, traind cu lacuste si greeri pina vine iarna si mor de foame. Si de i-i omoara pe toti de pe strazi , o sa apara altii. Trebue inceput din curtile oamenilor de la sate, de pe maidanele cu oi si capre, din curtile tiganimii fara minte aciuiata pe linga sate si orase, altfel niciodata nu scapam de cainii strazii.
5 -1
Cristina
20 Feb 10:53
3 Da. La fel si daca el sau stramosii lui nu erau abandonati pe strada de oameni.. Acelasi gen de om care l-a si stropit cu acid sulfuric
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?