Situaţie disperată pentru mii de copii. Un medicament important a fost retras din farmacii

29 August 2017

Un medicament folosit în afecțiuni neurologice, în special pentru pacienţii care suferă de epilepsie, a fost retras de pe piaţă.

Această situație îi pune într-o situaţie foarte dificilă pe mii de români, deoarece medicamentul pentru pacienții care suferă de epilepsie a fost retras de pe piaţă din motive comerciale.

Preţul cel mai mic din Europa i-a făcut pe producători să notifice retragerea din România pentru că nu le convine prețul.

Potrivit dcnews.ro, pacienţii i-au scris ministrului Sănătății pentru a semnala situația tragică prin care trec. Mai mult decât atât, au lansat și o petiție prin care doresc strângerea de semnături.

"Nu fiți nepăsător cu acești copii! Puneți-vă în locul nostru un minut... un singur minut. Un minut urât... care poate fi frumos doar cu ajutorul unei singure pastile", se arată în textul petiției.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?