Sisteme de securitate în şcoli, instalate pe bani europeni

6 August 2014
Şcolile sunt monitorizate din sediul Poliţiei locale
Şcolile sunt monitorizate din sediul Poliţiei locale
FOTO: adevarul.ro

Din luna iunie, 10 școli din judeţul Braşov beneficiază de sisteme performante pentru creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în unităţile de învăţământ. Sistemele de securitate au fost instalate cu bani europeni.

Localitățile care şi-au întărit securitatea în şcoli sunt Codlea, Ghimbav, Predeal, Râşnov şi Săcele. Grupul UTI a instalat în cele 10 şcoli sisteme de supraveghere video, de detecţie, semnalizare şi avertizare la incendiu, de control al accesului și de detecție și avertizare la efracție.

Toate sistemele de securitate au fost integrate în dispecerate de monitorizare amplasate în cadrul unităților școlare și în secțiile de Poliție locală din localitățile implicate în proiect.

Proiectul a fost realizat de UTI în urma unei licitații organizate de Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov și a fost cofinanţat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională, Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Valoarea proiectului a fost de 320.000 euro, potrivit unui comunicat al companiei.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?