Sinucidere la metrou. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în stația Izvor

25 Iulie 2019

Un bărbat în vîrstă de 40 de ani a murit după ce s-a aruncat în fața metroului la stația Izvor. Salvatorii sunt la fața locului iar circulația metroului este blocată.

UPDATE Circulația trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, începând cu ora 08:36. Până la acest moment, Metrorex a reorganizat circulația trenurilor de metrou pe Magistralele 1 și 3 în sistem pendulă, pe un singur fir, astfel încât instituțiile abilitate să își poată desfășura cercetările ce se impun în astfel de cazuri.

Un bărbat în vîrstă de 40 de ani a murit după ce s-a aruncat în fața metroului la stația Izvor. Salvatorii sunt la fața locului iar circulația metroului este blocată.

Se circulă cu dificultate, joi dimineață, la metrou. Probleme sunt în principal pe magistralele 1 și 3. Din informațiile de la această oră, o persoană s-a aruncat în fața unei garnituri de metrou la stația Izvor.

Călătorii de pe magistralele 1 și 3 așteaptă deja de câteva zeci de minute. Aceștia au fost anunțați că „din motive independente de Metrorex, circulația trenurilor funcționează cu întârziere.”
 
Călătorii sunt scoși din trenuri, iar Metrorex a anunțat că această stație este închisă.
 
Potrivit informațiilor obținute de Digi24, este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani. Pompierii intervin la fața locului.

Răspunsul oficial al Metrotrex"Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon).

Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii.

Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul".

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Romania tiganizata
25 Jul 09:34
Sigur nu era pensionar de lux, bujetar sau politician !
Răspunde
0 0
Citizen
25 Jul 09:04
A facut saracul om depresie de la PSD.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?