Erau cei mai buni prieteni. Unul dintre ei şi-a prins mama în pat cu amicul. Ce a urmat e groaznic

1 Februarie 2018

Întâmplarea cu pricina vine din Rusia. Un tânăr de 25 de ani pe nume Vitaly a trecut printr-o experienţă traumatizantă. Galeria Foto.

El locuia cu mama lui divorţată într-un apartament cu patru camere din Moscova. Aveau video-cams de supraveghere instalate în toată casa, din cauza că locuinţa lor fusese prădată de hoţi.

Într-o seară, Vitaly a auzit sunete ciudate în sufragerie. Mama lui venise acasă cu un bărbat, dar tânărul n-a vrut să iasă din camera lui, să-l cunoască pe musafir. Dar, zgomote tot mai ciudate se auzeau de această dată din dormitorul mamei lui. Devenise clar că femeia întreţinea relaţii intime cu amantul ei.

Vitaly n-a mai suportat situaţia şi a dat buzna peste cei doi. A rămas şocat: mama rusului se iubea cu cel mai bun prieten al lui, pe nume Roman. Şi-a ieşit din minţi şi a sărit la bătaie. L-a caftit pe amicul lui până femeia a reuşit, într-un târziu, să-i despartă. Aceasta i-a explicat fiului că, de fapt, totul nu fusese decât o farsă, şi că ea şi cu Roman nu sunt amanţi, în realitate.

Vitaly s-a mai calmat, dar a rămas sceptic cu privire la explicaţie. Tot nu credea că e adevărul.Cum şi-a prins mama în pat cu cel mai bun prieten, în Galeria Foto.

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?