Sfârșitul lumii 2019. Cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus care sperie întreaga lume

10 Ianuarie 2019
Sfarsitul lumii 2019
Sfarsitul lumii 2019

Sfârșitul lumii 2019. Când va avea loc Sfârșitul Lumii? A fost găsită cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus. 

Sfârșitul lumii 2019.  Descoperă.ro publică informații referitoare la profețiile apocaliptice ale lui Nostradamus. Celebrul profet ar fi scris despre anul 2019 – un an care va fi marcat de numeroase dezastre.

Anul 2019 va fi un al an dreptății, conform lui Nostradamus, iar fiecare va primi exact ceea ce merită pentru faptele săvârșite în trecut. Mai multe părți ale globului vor fi afectate de dezastre naturale. Vor fi uragane și cutremure în unele zone ale Americii de Nord. Da, va exista și prosperitate financiară în 2019, dar numai dacă banii vor fi folosiți, transmite Nostradamus, în scopuri bune.

Sfârșitul lumii 2019.  Foarte important este însă, ceea ce ar fi spus profetul Nostradamus referitor la sfârșitul lumii. Potrivit acestuia, lumea va dispărea în anul 3797.

Sfârșitul lumii 2019. Nostradamus, medic, cabalist și farmacist francez

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult.Sfârșitul lumii 2019.  Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate atât de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Marcu
10 Jan 17:33
In fiecare an e sfârșitul lumii? Voi sunteți sănătoși? Sau aveti scopul de a speria oamenii? Nimeni nu știe și nu va ști sfârșitul în afara de Dumnezeu Tatăl.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?