Senseiul lotului Japoniei, la şcoala de vară de karate din Eforie Sud

16 Iulie 2017
Hitoshi Kiyama
Hitoshi Kiyama

Antrenorul lotului de karate al Japoniei, multiplul campion mondial Hitoshi Kiyama, vine pentru prima dată în ţara noastră. El este invitat special la şcoala de vară de karate kyokushin, care are loc zilele acestea la Eforie Sud.

De astăzi, timp ce cinci zile, are loc tabăra de vară de karate Kyokushin, la Eforie Sud. În perioada 18-21 iulie, antrenorul lotului de karate al Japoniei, Hitoshi Kiyama, va fi în România

Sportivii români vor avea ocazia să fie testaţi de campionul mondial, pentru a obţine grade superioare. De asemenea, componenţii lotului României îşi vor testa cunoştinţele, înaintea Campionatului European Open, care va avea loc, în premieră, în ţara noastră.

Pe 25-26 noiembrie, aproximativ 500 de sportivi din 26 de state europene vor concura în timpul competiţiei care va fi organizată la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?