Semnele care prevestesc moartea

29 Aprilie 2019

Nimeni nu poate să spună când vom muri, însă medicii susţin că există câteva semne pe care organismul le dă când unei persoane i se apropie sfârşitul. 

 
 

De asemenea, medicii îi sfătuiesc pe cei care au grijă de persoane extrem de bolnave să nu le forţeze să mănânce sau să stea treze dacă acestea refuză aproape orice aliment şi simt nevoia să doarmă foarte mult. Aceste simptome, spun doctorii, sunt normale şi ar putea prevesti moartea, conform caring.com.

Pierderea poftei de mâncare

Nevoia de energie scade, astfel că pofta de mâncare este redusă. În multe cazuri, persoanele nu mai vor decât cantităţi foarte mici de apă şi alimente care se digeră uşor.

Oboseală extrem de puternică şi nevoia de somnOamenii aflaţi în această situaţie petrec cea mai mare parte a zilei dormind, întrucât metabolismul încetineşte.  

Confuzie şi dezorientare

Înainte de moarte, bolnavii trec prin stări de confuzie, întrucât creierul nu mai funcţionează aşa cum ar trebui. S-ar putea ca aceştia să nu mai ştie unde se află, cum se numesc sau cine sunt persoanele din jurul lor. 

Respiraţie "neregulată"

Inspiraţia şi expiraţia devin neregulate. De multe ori, după ce pacienţii inspiră adânc, urmează o pauză  de 5 până la 60 de secunde în care aceştia nu mai respiră deloc. 

Umflarea gleznelor şi a labei picioarelor

Având în vedere că rinichii nu mai funcţionează aşa cum ar trebui, lichidele nu se mai elimină normal, ci se pot acumula în aceste zone ale corpului. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?