Şeful Poliţiei Rutiere Brăila, cercetat de ANI. Ce SUMĂ de bani nu poate justifica cu salariul

3 Noiembrie 2017

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Brăila, Virgiliu Bogdan Zotoi este cercetat de Agenţia Naţională de Integritate, care a a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 135.988 Lei, între averea dobândită şi veniturile realizate de ofiţer.

„Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative. Zotoi Virgiliu Bogdan a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, arată ANI în comunicat, scrie Mediafax. 

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 135.988 de lei, între averea dobândită şi veniturile realizate de către ofiţer în perioada exercitării funcţiei publice.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?