Şeful de la British Airways refuză să demisioneze după criza din sistemul informatic

29 Mai 2017

Alex Cruz, un director executiv al companiei British Airways, a declarat că nu va demisiona, în ciuda perturbărilor cauzate sutelor de mii de călători în acest weekend. El a afirmat că întreruperea zborurilor nu are nimic de-a face cu reducerea costurilor, declarând pentru BBC News că o supraîncărcare electrică ce „a durat doar câteva minute” a determinat eroarea sistemului informatic, informează publicaţia britanică The Independent.

Acesta a negat că eşecul IT a fost datorat personalului tehnic, externalizat în prealabil din Marea Britanie în India.

British Airways a parcurs în aceste zile una dintre cele mai dificile crize din ultimii zeci de ani, generând haos pe aeroporturi, conform unia dintre piloţii de vârf ai companiei BA.

Mai mult de 100.000 de pasageri au fost afectaţi de această criză, care intră deja în a treia zi.

Multora li s-au anulat zborurile, au fost separaţi de bagajele lor sau sunt acum blocaţi în străinătate deoarece compania aeriană se luptă să se repună în circuit de la incidentul de sâmbătă.British Airways - care se confruntă cu plata unei daune de 50 de milioane de lire sterline - a avertizat acum călătorii că serviciile normale vor putea fi reluate complet în câteva zile.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?