Şedinţa Biroului Permanent al Senatului nu s-a mai ţinut, din lipsă de cvorum

2 Iunie 2016

Ședința Biroului permanent al Senatului, convocată pentru joi, nu s-a putut desfășura din lipsă de cvorum, în sală nefiind prezent niciun senator, cu excepția președintelui forului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Nu s-a ținut ședința, nu a fost cvorum. (...) De unde să știu eu de ce nu au venit colegii", a spus președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. El a precizat că nu a discutat cu niciunul dintre membrii Biroului permanent.

"Nu vorbesc cu ei, convocarea nu o fac eu. Nu confundați lucrurile", a spus Tăriceanu.

Întrebat dacă Birourile permanente reunite ale celor două Camere se vor întruni joi, el a răspuns:

"Eu am avut Biroul permanent al Senatului".În mapa ședinței Biroului permanent al Senatului se aflau mai multe ințiative legislative depuse, o informare din partea președintelui Comisiei de apărare, Marius Lucian Obreja, în care anunța că membrii comisiei au decis să amâne dezbaterea unui proiect de modificare a legii SIE, precum și un raport de audit extern al Consiliului Național de Integritate.

Potrivit unor surse parlamentare, în Birourile permanente ale celor două Camere s-ar fi putut discuta revocarea președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?