Secretul indian! Cum să scapi de punctele negre

24 Iulie 2018
Secretul indian! Cum să scapi de punctele negre
Secretul indian! Cum să scapi de punctele negre

Dacă nu ai un ten ideal, iar punctele negre te deranjează cel mai mult, îți oferim o nouă metodă, care te va ajuta să scapi de ele.

Vei avea nevoie de:

  • Pastă de dinți;
  • Perie pentru curățarea feței;
  • 1/4 linguriță de sare;
  • Un bandaj steril;
  • Apă (puteți utiliza infuzie de mușețel);
  • 1/2 lingură de argilă albă;
  • 1/4 lingură de iaurt (se poate folosi și smântână).

Pasul 1

Amestecă pastă de dinți și sare cât un bob de mazăre, folosind o perie de curățire a feței. Aplică amestecul pe zonele cu probleme și freacă ușor. Apoi, spală fața cu apă caldă sau cu infuzie de mușețel.

Pasul 2Taie o fâșie de bandaj steril, umezește-o într-un vas cu apă caldă sau în infuzia de mușețel. Pune bandajul pe față și lasă-l timp de 15-30 de secunde.

Pasul 3

Amestecă argila și iaurtul până la omogenizare. Aplică amestecul direct pe zonele cu probleme și lasă-l să acționeze timp de 10 minute. Apoi, spală fața cu apă rece sau cu decoct de mușețel.

Sursa: unica.md

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Camila Rodela
25 Jul 03:20
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?