Secretele incredibile pe care Marioara Zăvoranu le ascundea la Iaşi

22 Aprilie 2015
Secretele incredibile pe care Marioara Zăvoranu le ascundea la Iaşi
Secretele incredibile pe care Marioara Zăvoranu le ascundea la Iaşi

Putina lume stie ca Oana Zavoranu isi are originile intr-un mic catun aflat la numai cativa kilometri de municipiul Iasi, in localitatea Curaturi, din comuna Ciurea. Aici au trait bunicii Oanei Zavoranu, cei care au adoptat-o pe Marioara Zavoranu, mama vedetei, pe cand aceasta din urma avea doar cateva luni.

Rudele din Curaturi au istorisit jurnalistilor bzi.ro intreaga poveste, destinul acestei familii care ar putea face obiectul unui subiect de film daca s-ar gasi cineva sa scrie si un scenariu.

Marioara Zavoranu, abandonata intr-un tren, a fost gasita de familia Radu, din Ciurea, care a vazut in aceasta intamplare un semn divin si a decis sa adopte pruncul. Totul se intampla in anul 1947.

"Familia Radu mergea spre Bucuresti, cand a observat pe o banca o fetita lasata singura. Si-au dat seama ca este un copil abandonat, au luat-o, au anuntat Politia dupa care au facut demersurile necesare sa o adopte. Parintii adoptivi ai Marioarei se numeau Gheorghe si Cati Radu si o buna perioada au trait in Curaturi, dupa care s-au mutat la Bucuresti. Faceau parte dintr-o familie respectabila, Gheorge fiind colonel, iar Cati era functionara", a povestit Alexandru Grecu, verisorul Marioarei Zavoranu.

Marioara Zavoranu a crescut mai mult la Bucuresti, dar venea frecvent la Curaturi unde-si petrecea mai ales vacantele. Parintii Marioarei au obtinut un apartament in blocul Scala din Bucuresti.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Carmen-Mona Ion
24 Apr 10:01
Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obţine în viitor şi care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email monikaandrei24@yahoo.com
Răspunde
0 0
pasqualyna
23 Apr 17:43
Un proiect genial si profitabil. Se ofera curs gratuit si complet de instruire de la zero. Selectam colaboratori pentru proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber). Pentru detalii trimiteti textul "Info" la adresa email doinagolpoian@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?