Se detonează bomba în România. Documentar despre legături între Iohannis și "Familia"

18 August 2019

Netflix detonează bomba în România. Unul dintre cele mai recente documentare produse de prestigioasa companie americană scoate la iveală legăturile dintre o organizație religioasă din Statele Unite și Klaus Iohannis. 

Organizația s-a folosit de influența pe care o are la Washington pentru a face lobby și pentru a se implica intens în organizarea și desfășurarea, în România, a deja celebrului referendum pentru familia tradițională.

Conform jurnaliștilor de la podul.ro ”FAMILIA” - enigmatica organizație religioasă din SUA, l-a momit pe Iohannis cu referendumul pentru familia tradițională.
Unul dintre cele mai recente documentare produse de prestigioasa companie americană Netflix – ”Familia. Fundamentalismul și politica americană” – dezvăluie, prin intermediul scriitorului și jurnalistului de investigații Jeff Sharlet, dar și prin expertiza altor voci autorizate, că așa-numita ”Familia”, o controversată și enigmatică organizație creștină ultra-conservatoare din Statele Unite, s-a folosit de influența pe care o are la Washington pentru a face lobby și pentru a se implica intens în organizarea și desfășurarea, în România, a deja celebrului referendum pentru familia tradițională.

Documentarul Netflix expune culisele vizitei efectuate în România, în 2017, de unul dintre cei mai influenți emisari ai Familiei – congresmanul Robert Aderholt, a cărui vizită a fost plătită de organizație și aranjată de deputatul PNL Ben-Oni Ardelean, despre care aflăm (în episodul 4, potrivit propriilor dezvăluiri) că este un vechi și activ membru al organizației religioase Familia, pe care este gata să o servească oricând.

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a acceptat să fie intervievat de realizatorii documentarului și a expicat că este un membru vechi și activ al Familiei care mai este numită și ”Frăția”.

Ben-Oni Ardelean a declarat că ”Prima persoană care a luat legătura cu Frăția a fost pastorul meu din orașul Hațeg, unde am crescut. El a format primul grup de rugăciune după modelul Frăției, din SUA. A pus bazele acestui grup, care se întrunea anual. După câțiva ani, am fost pus în legătură cu Frăția în SUA. Cred că este un concept foarte bun de a avea în Iisus un model de conducere, de credință. Domnul congresman Aderholt îmi este un prieten drag și mulți dintre membrii Congresului SUA sunt și ei buni prieteni de-ai mei, cum sunt și parlamentari din alte țări. Ne consultăm în diferite chestiuni și încercăm să ne ajutăm să protejăm Familia. Să încercăm să promovăm un mod mai bun de a ne trăi viața în numele lui Iisus”, a spus Ardelean.


Întrebat dacă Familia s-a implicat în organizarea referendumului pentru familia tradițională din România, deputatul PNL a răspuns: ”Am menționat Frăției că urma să avem un referendum, când am fost ultima oară în SUA în vizită, anul trecut (n. red. – 2017). De atunci am discutat cu ei de mai multe ori despre cum se desfășoară procesul. Frăția, ei sunt niște oameni pe care îi pot suna oricând, iar problema mea devine numaidecât problema lor”.


Cu prilejul vizitei din 2017, Robert Aderholt a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu distincția Ordinul național ”Steaua României”

După această vizită, s-a putut observa o schimbare de atitudine a președintelui Iohannis despre referendumul pentru Familie. Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai
20 Aug 05:08
Iohannis cu "Familia", PSD cu "Famiglia".
Răspunde
0 0
Amalia
19 Aug 10:17
Așa și, care-i problema? Promovarea familiei este ceva frumos și necesar,este celula societății !
Răspunde
0 0
Referendum care nu este furat...
19 Aug 05:42
Exista un mod simplu pentru ca un referendum sa nu fie furat: semnaturile trebuie sa nu fie secrete, cei care isi exprima opinia sa fie de acord ca numele si semnatura sa fie publice intr-un site pe internet sau intr-un document scris. In acest fel fiecare poate vedea ca votul sau a fost numarat si ca nu s-a fraudat nimic. Daca este nevoie de un anumit procentaj cei care organizeaza referendum-ul pot sa isi promoveze argumentele si sa obtina % de care au nevoie in mod transparent, cu vot si semnatura care nu sunt secrete.
Răspunde
0 0
Cetateanul
18 Aug 23:15
Doar psihopatii nu au nevoie de familie . Da si tu fuguta pe o insula pentru dezaxati, poate-ti mai trece ...
Răspunde
0 0
Moromete
18 Aug 22:25
Dați de știre fuguța la Olguța să mai facă o comisie de stabilit dacă a fost sau nu ”furat” referendumul pentru familie ? Sau nu au fost buletine de furat ?
În orice caz asistăm la forme de manipulare moscovite ..ieftine ..dar care culmea își găsesc loc și pe acest site care nu ar trebui să participe la aceste fumigene ieftine.
Răspunde
0 0
Cetateanul
18 Aug 21:13
Familia este singurul lucru pe care psihopatii nu-l pot cumpara/controla . Asa ca trebuie desfiintata, aici in Romania nu o sa reusiti asta, garantat .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?