Schimbare la Gmail. Opţiunea de mesaje care se "autodistrug" după ce sunt citite - posibilă?

17 Aprilie 2018
Schimbare la Gmail. Opţiunea de mesaje care se "autodistrug" după ce sunt citite - posibilă?
Schimbare la Gmail. Opţiunea de mesaje care se "autodistrug" după ce sunt citite - posibilă?

Gândită pentru mesaje cu termen de valabilitate limitat, opţiunea „confidenţial mode” va permite utilizatorilor să aleagă o durată de timp după care mesajul trimis să nu mai poată fi citit, printat sau redirecţionat unei alte adrese email.

 

 

Alternativ, utilizatorii Gmail vor putea seta o parolă, care să fie cerută destinatarului atunci când se încearcă accesarea mesajului. Parola poate fi trimisă separat prin mesaje SMS, sau comunicată destinatarului prin alte mijloace.

Aparent, va exista şi o opţiune pentru auto-distrugerea mesajelor, de îndată ce au fost citite la destinatar.

Sursa

Subiecte pe aceeași temă



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?