Scene dramatice la ”Casa groazei” din Caracal. Bunicul Luizei a vrut să intre peste Dincă

3 August 2019

Bunicul Luizei Melencu a încercat să intre sâmbătă în Casa groazei peste Gheorghe Dincă, aflat acolo pentru a asista la percheziții, dar a fost oprit de jandarmi, relatează Realitatea TV. 

Scene greu de descris la Caracal, la Casa groazei, așa cum a fost numită casa lui Gheorghe Dincă, unde acum au loc perchezițiile procurorilor și polițiștilor.

Bunicul Luizei Melencu, una dintre presupusele victime ale suspectului, a încercat să intre peste Dincă în casă. A fost oprit însă de jandarmi în fața porții. La scurt timp, mama Luizei a leșinat în fața porții. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 

Elena Iordache, bunica Luizei, a spus vineri că autoritățile nu au băgat familia în seamă și nu au făcut niciun progres în anchetă. ”Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a spus femeia, cu referire la cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. Mărturisirea terifiantă a lui Gheorghe Dincă. De ce ar fi ucis-o pe Alexandra

Acuzație: Cine sunt de fapt complicii lui Gheorghe Dincă

”În fiecare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (procurorul Liviu Vasilescu, n.r.). ”Nu-i doamnă nicio pistă, toată ziua veniți peste mine. Vă sun eu”. Și iată că la Luiza în dosar e aceeași mașină și nu au venit nici în ziua de azi să ne spună și nouă. În schimb l-au dus pe bunicul ei, au dus-o pe mama ei la detectorul de minciuni”, a spus bunica tinerei.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a relatat la Realitatea TV afirmațiile suspectului despre răpirea celor două tinere, Alexandra și Luiza, și despre uciderea Alexandrei. Declarațiile lui Dincă sunt șocante.  

”A văzut telefonul aprins. Așa declară el. Și-a dat seama că a sunat pe cineva și acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea și a lovit-o și ea a decedat ca urmare a acestei lovituri. (...) El zice că a mers la cumpărături ca să ia ceva de mâncare și să ia niște medicamente pentru Alexandra, că se simțea rău. Nu a mai cumpărat medicamente, doar de mâncare”, a relatat avocatul.

Cu privire la cealaltă victimă, Luiza, avocatul a oferit o variantă mai puțin clară. ”Există o problemă. El zice că nu își aduce de culoarea părului ei. El recunoaște că ar fi ucis-o. Dar dacă este Luiza în mod sigur, nu știu să vă spun”, a spus avocatul.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cautare de ...telefoane....
03 Aug 22:42
Controlul la frontiere este un lucru foarte bun, dupa renuntarea la acest control s-au inmultit faradelegile. Pe vremea cand exista control la frontiere nu dispareau sute de oameni!
Deci cine vrea sa mearga dintr-o tara in alta trebuie sa prezinte documente si bagaje, precum si motivul vizitei si perioada sederii. Un turist sau vizitator cinstit este binevenit, si spre siguranta tuturor este bine sa se stie unde se duce si de unde vine.
Răspunde
0 0
Inchisoare pe viata pentru pedofili
03 Aug 22:42
Inchisoare pe viata, cu siguranta mai are multe de spus......Nu va grabiti cu pedeapsa cu moartea.......ca mai are multe de spus!
Răspunde
0 0
Ciuma blestemata si abjecta a sabotat tara si poporul !
03 Aug 22:07
Au sabotat si tradat tara si poporul si merita sa fie judecati pentru inalta tradare si atentat la siguranta statului si cetatenilor. Gasca infractionala rosie a vindut romanii ca pe animale, a incurajat si promovat abjectitatea, coruptia, hotia, puturosenia, minciuna, incompetenta, a creat cadrul sicial, economic si legislativ pentru a induce haosul, dezbinarea, ura intre oameni, infractionalitate incurajata si promovata. Toti dincanii din ciuma rosia au sifonat averi, slugoilor umili le-au dat salarii si pensii uriase pentru a se prostitua moral si intelectual !!! Criminalilor !!! Rebuturi umane, rebuturi sociale, bolnavi mentali fara tratament ...ingropati adevarul, protejati retelele de criminali si va pishati pe victime ! Sa nu aveti parte de nimic din ce ati furat si murdarit !!!
Răspunde
0 0
Radu
03 Aug 17:53
Unii chiar vor sa se facă părtași cu criminalul prin ascunderea faptelor .Pai dacă nu I a fost mila și a tranșat o după crima ce motive avem sa credem ca s a comportat mai uman înainte de crima?Trebuie interogat pana spune absolut tot cum a procedat in fiecare secunda pana a omorât o.Iar pedeapsa sa nu fie alta decât moartea prin chinuri așa cum a făcut el.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?