Scene cumplite de cruzime. O mamă şi-a muşcat şi şi-a bătut fetiţa de numai două luni

15 Ianuarie 2014
Scene cumplite de cruzime
Scene cumplite de cruzime

O tânără în vârstă de 22 de ani, din oraşul vasluian Murgeni, a fost trimisă în judecată pentru rele tratamente aplicate minorului, lovire sau alte violenţe. Femeia este acuzată că şi-a maltratat fetiţa de doar două luni, micuţa ajungând la spital plină de vânătăi şi muşcături.

Scenele cumplite de cruzime au avut loc în urmă cu doi ani, în luna martie, într-un centru maternal în care femeia era internată împreună cu fetiţa ei. După doi ani, ancheta a fost finalizată, iar procurorii au trimis-o pe mamă în judecată, scrie 7est.ro.

În momentul în care s-a petrecut tragedia, mama copilului, Alexandra Popovici, era singură în salon cu fiica ei. Ea le-a spus autorităţilor că cineva ar fi intrat peste noapte şi ar fi bătut copilul fără ca ea să-şi dea seama. Ipoteza a fost respinsă din start de către reprezentanţii Protecţiei Copilului.

"Evaluarea efectuată la acel moment de către reprezentanţii instituţiei noastre a reliefat necesitatea separării copilului de familia naturală. În sentinţa civilă pronunţată în acest caz, Tribunalul a dispus decăderea mamei din exerciţiul drepturilor părinteşti, respectiv plasarea copilului într-un mediu securizant, care să permită creşterea şi dezvoltarea lui armonioasă, în cadrul familiei extinse. De la acel moment şi până în prezent, mama nu a reluat legăturile personale cu propriul copil şi nici nu a depus pe rolul instanţei competente documentaţia aferentă repunerii în drepturi", a declarat Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Femeia nu şi-a dorit bebeluşul încă de la naştere. Ea s-a întors însărcinată, la începutul anului 2011, din Italia, fără a şti cine este tatăl.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 -1
Mariana
15 Jan 15:42
Daca il musca un caine , toti sareau ca trebuie eutanasiat, acum ce spuneti , ce trebuie facut cu acesta fiinta , ca mama nu pot sai zic?
Răspunde
1 -1
Nistor Claudiu
15 Jan 13:07
Sterilizare, sterilizare, sterilizare... Asta dacă mai vrem să avem o șansă ca națiune!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?