Samsung îşi recunoaşte vina pentru problemele la camera Galaxy S5

29 Aprilie 2014

După ce au fost sesizate probleme cu noul Galaxy S5 în mai multe circumstanţe, mai precis cu camera Galaxy S5, Samsung a decis să publice un comunicat de presă.

În urmă cu aproximativ o săptămână, au fost sesizate pentru prima oară mai multe probleme cu camera Galaxy S5. Deşi în teorie respectivele dispozitive veneau la pachet cu abilităţi de captură remarcabile, mai mulţi proprietari s-au plâns că nu putea să facă poze. În momentul în care respectivii încercau să intre în aplicaţia de captură foto/video erau întâmpinaţi cu un mesaj foarte clar intitulat ,,camera failed”.

Partea proastă este că un număr destul de mare de utilizatori s-au plâns de această problemă. Partea bună este că Samsung a oferit nişte răspunsuri pe marginea respectivului eveniment. ,,Am descoperit că situaţia în cauză a fost întâmpinată într-o porţiune foarte limitată de unităţi Galaxy S5 produse chiar la început, iar complicaţiile au fost cauzate de componenta ROM (Read Only Memory), care stochează informaţii necesare pentru operarea camerei.” Cum era de aşteptat, s-a insistat destul de mult pe faptul că doar o parte infimă din terminale comercializate au creat neplăceri proprietarilor. Citeste mai mult pe playtech.ro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ortograful de Serviciu
29 Apr 14:15
Si limba romana este din nou macelarita:
mai mulţi proprietari s-au plâns că nu putea să facă poze
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?