A pus şampanie într-un pahar, apoi a turnat smântână peste ea. Ce a făcut mai departe e incredibil!

21 Martie 2019
sampanie
sampanie

Şampania are o savoare specială, dar puţini ştiu că ea poate fi utilizată şi în diverse metode de înfrumuseţare.

Demachiant - dimineaţa, după curăţirea obişnuită a obrazului, se şterge faţa cu un tampon de vată îmbi­bat cu şampanie rece. Se lasă să se usuce pe faţă, apoi se aplică o cremă de zi hidratantă.

Mască tonică - se prepară o pastă din circa 100 ml şampanie, 120 g de argilă (de preferat albă) şi 2 lin­guri de smântână. Se apli­că pe tenul spălat, vreme de 20 de mi­nute, timp în care e bine să stăm rela­xate şi să nu vorbim. Masca se spală cu apă caldă, apoi se aplică o cremă nutritivă. Te­nul capătă un aspect tâ­năr şi sănătos. Masca are şi efecte de albire a pielii. Se apli­că de 2 ori pe săp­tămână.

Mască pentru păr sănătos - înainte de spălarea obişnuită cu şampon, se aplică pe păr 50 ml de şam­panie, în care putem adăuga 2 pi­cături de ulei esenţial natural. Urmează spă­latul şi clătitul normal. Şampania oferă părului o strălucire intensă, îl face mătăsos, întăreşte rădăcinile, preve­nind că­derea firelor de păr. 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?