Să nu ieși din țară fără aplicația asta!

8 Decembrie 2014

La câteva luni după ce , cei de la Google au decis să introducă funcţiile aplicaţiei cu acelaşi nume în Google Translate.

 este o aplicaţie care m-a impresionat foarte mult în urmă cu câţiva ani când am descoperit-o prima oară. Din acest motiv am şi menţionat-o în mai multe topuri de aplicaţii. Era vorba de o aplicaţie de realitatea augmentativă, complet offline, care integra posibilitatea de a vă traduce în timp real cuvintele din faţa voastră dintr-o limbă străină în alta. Aplicaţia era gratuită, dar modulele pentru fiecare limbă în parte costau 6 euro. Din fericire, cei de la Google au achiziţionat echipa de dezvoltare din spatele Word Lens, iar respectiva aplicaţie a devenit subit gratuită.

La final, era doar o chestiune de timp până când vedeam exact aceeaşi tehnologie de traducere mot-a-mot în timp real introdusă în Google Translate. Dacă ar fi să-i credem pe cei de la Android Police, inevitabilul se va întâmpla odată cu următorul update pentru Google Translate. Word Lens era capabilă de a traduce din aproximativ 10 limbi străine doar în engleză şi nu ştim momentan dacă cei de la Google vor diversifica portofoliul de limbi străine suportate pentru a include şi română.

Pentru cei care poartă deseori conversaţii în limbi străine, prin acelaşi update la Google Translate, veţi putea ...

Alfă totul despre aplicația care te scoate din încurcătură când ești în străinătateSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
alin
08 Dec 17:19
buna aplicatia. plus jocul gratis "Emotes Saga" trebuie luat neaparat pentru momentele cand te plictisesti.
Răspunde
0 0
florin
08 Dec 16:37
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: floryn_tatu@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?