S-a închis o nouă televiziune în România

10 Martie 2015

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să retragă licența postului Mynele TV, fondat de Costi Ioniță. Consiliul a decis ridicarea licenței întrucât postul și-a întrerupt emisia bine de 96 de ore. 

Aceeași societate – Happy Music – a pierdut, în urmă cu două săptămâni, și licența MusiKlub tot din cauză că nu mai emis. Reprezentanții CNA au făcut un control ieri, 9 martie, la sediul autorizat al Mynele TV, însă acolo s-a constatat că în acel spațiu își desfășura activitatea o altă societate decât cea care deținea licența postului de televiziune.

Consiliul Național al Audiovizualului a luat această decizie în baza articolului 57 (1) b din Legea audiovizualului: (1) Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: b) titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului.

Sursa: paginademedia.roSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -3
Garoi boy
10 Mar 18:48
De ce aţi închiso,mâncavaş? Pt.bozgori sunt zeci de televiziuni,dar pt. garoi canci. E discrisminare!
Răspunde
5 -1
Mamau
10 Mar 18:36
De ce nu a cumpărat o un garoi manelist,bogat şi urât?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?