S-a împușcat în zona inghinală, în timp ce transporta droguri în zona intimă. Ce a urmat,mai șocant!

25 Mai 2019
S-a împușcat în zona inghinală, când transporta droguri în zona intimă
S-a împușcat în zona inghinală, când transporta droguri în zona intimă
S-a împușcat în zona inghinală, când transporta droguri în zona intimă S-a împușcat în zona inghinală, când transporta droguri în zona intimă S-a împușcat în zona inghinală, când transporta droguri în zona intimă

Credeai că ești cel mai ghinionist om de pe planetă?! Îți vei schimba radical părerea după ce vei citi povestea acestui tip care s-a împușcat în zona intimă, în timp ce se afla într-o "misiune" de contrabandă - transporta droguri în cealaltă zonă intimă!

Ghinioanele se țin lanț de acest bărbat! După ce s-a împușcat, accidental, în zona inghinală, i-au descoperit și drogurile pe care le ascundea în zona intimă. Ce a urmat e și mai șocant!

Faceți cunoștință cu Cameron Jeffrey Wilson, un tânăr de 27 de ani, din Cashmere, Washington. Avea potențial, spun cei care-l cunosc, dar a decis să se alăture lumii interlope și a devenit cărăuș.

În timpul unei "misiuni", Cameron s-a împușcat în zona intimă. Pistolul pe care-l purta la centură i s-a descărcat accidental. Speriat, bărbatul, care avea deja 13 condamnări, i-a spus iubitei sale să ascundă arma, apoi s-a dus la spital. Acolo, a urmat șocul! Și pentru el, și pentru medicii care l-au operat...

Pe masa de operație, lucrurile au luat o turnură neașteptată! La un moment dat, în timpul unei manevre, medicii au observat cum, din cealaltă zonă intimă, i-a alunecat un balon plin cu marijuana. Și asta nu a fost tot! După ce au închis operația și au extras proba incriminatoare, medicii au sunat la Poliție. Când au venit, lucrurile s-au complicat și mai rău! În pantalonii plini de sânge, oamenii legii au găsit și o pungă cu droguri.

În secunda următoare, polițiștii au întocmit mandat de arestare pe numele bărbatului și, la scurt timp de la externare, acesta s-a predat de bună voie.

Însă ghinioanele nu s-au oprit aici pentru Cameron! Când a ajuns la închisoare, tânărul a fost supus unor percheziții amănunțite. În urma acestora, gardienii au mai găsit un balon cu marijuana, în același loc ascuns.

Potrivit autorităților, bărbatul și-a sunat iubita de mai multe ori și i-a cerut să nu coopereze cu polițiștii. Firește, discuțiile erau interceptate, așa că planurile lui au fost, din nou, zădărnicite.

În prezent, bărbatul a fost acuzat de posesie ilegală de arme de foc, deținere de droguri, trafic de substanțe interzise în penitenciar și patru încercări de influențare a martorului. În cazul său a fost stabilită o cauțiune de 110.000 de dolari, iar procesul este așteptat să înceapă undeva în iunie.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum a decurs intervenția și ce au descoperit medicii în zona intimă a bărbatului.

Tot un fel de "operație" este și cea din materialul următor. De data asta, însă, una cu final fericit!

A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasăȘtiind că se apropie o reuniune de familie, Du Xiaoxia a decis să sacrifice o găină care nu făcuse niciun ou în 5 ani! Când a tăiat-o, a dat peste o comoară fabuloasă! Despre ce este vorba citește AICI.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?