S-a descoperit cauza apariţiei celor mai multe boli. Este o greşeală pe care o facem zilnic

21 Octombrie 2015
Grupa de sânge îţi spune dacă vei face cancer
Grupa de sânge îţi spune dacă vei face cancer

Zahărul rafinat, făina albă, sărurile nitrice, uleiul rafinat, aditivii alimentari prezenţi în produse pe care le consumăm zilnic sunt unii dintre principalii factori care duc la apariţia unor boli grave precum cancerul. 

"Sărurile nitrice se combină cu aminele din carne și produce nitrozamină, care provoacă apariţia cancerului la șobolani. În 14 zile, animalele dezvoltă tumoare canceroasă. Persoanele care consumă mezeluri riscă această boală. (...) Până acum trei ani, legea permitea 100 mg/kg, dar s-a dat dezlegare pentru 300 mg/kg, că nu ar fi toxică", a arătat prof. dr. Pavel Chirilă, citat de Agerpres

Acesta a precizat că și aditivii alimentari, precum zaharina, sunt foarte toxici pentru organism.

Medicul a menţionat că în România băuturile răcoritoare conțin benzoat de sodiu, precizând că e pe lista substanțelor cancerigene la nivel european, și nu sorbat de potasiu, așa cum se procedează în alte țări.

"Nicăieri în lume nu o să găsiți o lege care să oblige poporul să mănânce ce vrea Guvernul. În România există această lege a iodizării sării, prin care întregul popor român este obligat să mănânce iod. Am avertizat că va crește numărul de cazuri tiroidiene și cancerele de tiroidă s-au dublat", a adăugat prof. dr. Chirilă.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?