Rovana Plumb, probleme cu Comisia Juridică din Parlamentul European

19 Septembrie 2019

Comisia juridică din Parlamentul European îi cere Rovanei Plumb explicații suplimentare despre declarațiile de avere și un împrumut nedeclarat. 

Comisia juridică din Parlamentul European îi cere Rovanei Plumb explicații suplimentare cu privire la diferențele care apar între declarația de avere pe care fostul ministru a depus-o în România și declarațiile de avere depuse la Bruxelles.

De asemenea, comisia îi cere Rovanei Plumb să traducă în engleză declarația depusă în România și să ofere detalii suplimentare despre un împrumut al acesteia pe care nu l-a menționat anterior.

Lui Borell (Spania) i se cere să dea mai multe informații despre acțiunile pe care le deține și despre numeroaele funcții pe care le deține în consiliile de supraveghere.

Jurova (Cehia) va trebui să dea mai multe informații despre proveniența banilor pe care i-a investit.

Hahn (Austria) va trebui să aducă mai multe informații despre acțiunile pe care le deține.Wojciechowski (Polonia) va trebui să clarifice, la fel ca Rovana Plumb, anumite diferențe care apar între declarațiile de avere pe care le-a depus până acum la instituțiile europene.

Ferreira (Portugalia) trebuie să lămurească anumite investiții pe care le-a făcut, dar comisia juridică nu vede o problemă referitoare la meseria soțului său.

Kyriakides (Cipru), de asemenea, trebuie să lămurească chestiuni referitoare la acțiunile pe care le deține.

Reynders (Belgia) trebuie să aducă detalii suplimentare referitoare la investițiile în anumite fonduri.

Goulard (Franța), la fel ca Plumb și Wojciechowski trebuie să clarifice diferențe care apar între declarațiile de avere (cea din prezent și cea depusă pe vremea când era europarlamentar).

Sinkevicius (Lituania) trebuie să ofere mai multe informații despre activitatea soției sale.

Trocsanyi (Ungaria) este singurul care nu va primi o scrisoare din partea Comisiei juridice, chiar dacă anterior au existat discuții ample despre activitatea sa.

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Hai cu Ignatul
20 Sep 07:42
De ce sa vina cu explicatii asupra banilor CIORDITI de la romani ! Trebuie ca la romanika, infractorii pusi sa conduca un tara si o natie ! Nu se poate ciumatilor, si cu bani furati si cu sufletul in rai ! Ceva, undeve, cindva VETI PLATI, voi si toti urmasii vostri ...
Răspunde
0 0
cotoi
20 Sep 06:27
Tomita, nu e cazul ai vazut ce zice Luci , asa ca ciocul mic .
Răspunde
0 0
Tom
19 Sep 21:49
Dar pe Kovesi nu o caută la declarația de avere?
Răspunde
0 0
luci
19 Sep 20:25
DA sa aduca de la ginecolog adeverinta ca a fost fata mare cand s-a maritat,
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?