Ronan Keating, terifiat de drumul către Brașov: ”Nu mi-a fost atât de frică în viața mea”

25 August 2019

Ronan Keating, fost component al grupului Boyzone, a susținut sâmbătă seara, la Brașov, un recital pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019.

Celebrul cântăreț de origine irlandeză le-a mărturisit spectatorilor că a avut parte, în drum către Brașov, de o experiență care l-a făcut să-i fie foarte teamă. După ce a aflat că membrii orchestrei sale au făcut patru ore și jumătate cu mașina de la București până la Brașov, Ronan Keating a decis să ia un avion.

„Băieții din banda mea au venit aici ieri (vineri - n.r.), dar le-a luat patru ore și jumătate să vină cu mașina de la București, așa că eu am zis: N-o să fac asta! Am închiriat un avion și am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-aș fi imaginat. Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”, a mărturisit Ronan Keating, la mijlocul recitalului său.  „E magnific, e frumos, dar mie mi-a fost atât de frică!”, a adăugat el.

„Am avut însă un pilot foarte abil, umitor și m-a dus într-un tur. Dar la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte ca eu să pot privi mai bine munții”, a povestit Ronan Keating. „N-a fost o idee bună!”, a continuat el râzând. „Dar iată-mă aici, teafăr și nevătămat!”, a mai spus Keating înainte de a încheia cu o glumă: „Aveți cu adevărat o țară frumoasă, e magnifică, am fost încântat să o văd din văzduh azi!”, a afirmat el, completând apoi: „... Am avut ochii închiși aproape tot timpul zborului!”, a spus, pe scenă, Ronan Keating.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?