Românii din Marea Britanie iau atitudine. O tânără româncă a FĂCUT de RÂS un lider UKIP

20 Decembrie 2014
Tânăra româncă care a umilit un lider UKIP
Tânăra româncă care a umilit un lider UKIP

O româncă din Marea Britanie a făcut-o de râs pe reprezentanta partidului naţionalist, anti-imigranţi UKIP. Intervenţia româncei a avut loc în prezenţa lui Viviane Reding, fost comisar european pentru Justiţie, şi a stârnit aplauzele publicului.

"Sunt româncă, mă aflu aici de patru ani, am diplomă de la o universitate britanică, îmi plătesc taxele şi n-am trăit nicio zi de pe urma ajutoarelor sociale. De fiecare dată când am aplicat pentru un loc de muncă am simţit că nu trebuie să menţionez care este naţionalitatea mea din cauza stigmatizării şi a atitudinii de blamare a imigranţilor români. Întrebarea mea este, doamnă Parker, când va înceta partidul UKIP să se asigure că în lumina reflectoarelor se află numai cazuri extreme de imigraţie, nereprezentative, doar pentru a susţine o politică de partid şi pentru a instaura un climat de frică?"

Margot Parker, europarlamentar UKIP, a început să se bâlbâie, iar schimbul de replici a stârnit râsete în sală.

Sursă: REALITATEA TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -1
Mioara
25 Dec 01:15
Noi sintem ROMANI, Noi sintem ROMANI........
Răspunde
3 -1
Costel
23 Dec 16:45
Jos pălăria,BRAVO,BRAVO,BRAVO...!!!!Ai tot respectul meu..!!!!
Răspunde
3 -1
Costel
23 Dec 16:44
Jos pălăria,BRAVO,BRAVO,BRAVO...!!!!Ai tot respectul meu..!!!!
Răspunde
18 -1
Aurelia
21 Dec 12:35
Bravo pentru curaj!!!
Răspunde
22 -1
felicia voinea
21 Dec 07:23
Felicitari ,sunteti atati de multi romani si trebuie sa luati atitudine,nu orice strain se poate integra si invata atatea lmbi straine... ca noi!!!!
Răspunde
9 -1
danielb
20 Dec 23:07
Bravo
Răspunde
7 -2
danielb
20 Dec 23:07
Bravo
Răspunde
16 -2
alexandru
20 Dec 19:51
Avem oameni super destepti
Răspunde
27 -6
gigi-tough
20 Dec 18:52
Mda, chiar ma bucur ca a fost si tradus acceptabil, si daca a-ti vazut s-a pus problema unor suspiciuni/probleme inter-rasiale, dar cei care nu suntem timpitzi ne dam seama ca nu poate fi vorba de romani, care sunt caucazieni, deci cam ca si britanicii, ci e vorba de unii din romania, care pot fi eventual confundati doar cu britanicii proveniti din fosta perla a coroanei, quot erat demonstrandum !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?