România. Călători în pericol: Un autobuz s-a rupt de la jumătate

12 Octombrie 2018
România. Călători în pericol: Un autobuz s-a rupt de la jumătate
România. Călători în pericol: Un autobuz s-a rupt de la jumătate

Viața celor care circulă cu mijloacele de transport în comun din Ploiești este pusă în pericol! Asta pentru că parcul auto al SC Transport Călători Express SA, societatea de transport în comun din oraș la care acționar majoritar este Consiliul Local Ploiești, este învechit, iar autobuze care au zeci de ani vechime ar fi trebuit de mult scoase din uz.

Cu toate acestea, din lipsă de autobuze, acestea sunt trimise în continuare pe traseu.

Iar prin acest lucru, viața călătorilor este pusă în pericol! Vineri, un autobuz al TCE care circula pe traseul 5 s-a rupt pur și simplu de la jumătate! Incidentul s-a produs între stațiile Neajlov și Tanin, pe sensul spre Spitalul Județean.
Autobuzul, un Ikarus vechi, s-a rupt de la burduf. În mașină se aflau călători, însă, din fericire, aceștia nu au suferit răni și au fost coborâți în siguranță. Mașina a rămas pe stradă, iar la fața locului sunt echipe tehnice ale TCE.

Reamintim că biletele pentru transportul în comun s-au scumpit la 1 octombrie! Cei care doresc să meargă cu transportul public din Ploiești plătesc 2,5 lei pentru un bilet de o călătorie și șase lei pentru un abonament de o zi pe toate traseele. Decizia a fost adoptată joi, 27 septembrie 2018, de consilierii locali la propunerea TCE.

 


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?