Reţeta birocraţiei: cum sunt sfidaţi românii care au nevoie de medicamente (VIDEO)

27 Iulie 2018

În România riști să fii trimis acasă cu legea în mână. Este realitatea cu care se confruntă, ZILNIC, pacienții. De aproape un an pe rețete sau pe biletele de trimitere NU mai este nevoie de ștampila rotundă de la medicul de familie. 

Asta, în teorie! În practică, în farmacie, în spitale sau chiar în laboratoarele de analize ești trimis acasă dacă nu vii cu parafa medicului.

GREȘIT, spun autoritățile! De aproape un an legea a fost modificată și nu mai este necesară ștampila cabinetului sau a unității medicale pe documente. Chiar şi aşa, pacienții sunt plimbați de la o instituție la alta deși legea este de partea lor.

De la 1 August, medicii de familie au făcut front comun și spun că NU vor mai pune ștampila rotundă pe documente, iar cei care continuă să refuze reţelele fără ştampilă riscă sancţiuni. 

Urmăriţi un reportaj Realitatea TV.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?