Restricții în trafic de Zilele Bucureștiului! Vezi programul evenimentelor

21 Septembrie 2019

Astăzi și mâine sunt sărbătorile ,,Zilele Bucureștiului. Pe Bulevardul Unirii din Capitală au loc concerte, spectacole de teatru ambulant, animație de stradă, dar a fost organizat și un spațiu culinar.

În plus, în Piața Constituției va avea loc cea de-a 6-a ediție a concursului internațional de 3D video mapping – iMapp Bucharest, dar se vor organiza și mai multe, la care intrarea este liberă.

Zilele Bucureștiului vin, însă, cu restricții în traficul rutier. Astfel, circulația va fi blocată până mâine noapte în Piața Constituției, iar până luni dimineaţa, la ora 06 traficul va fi restricționat pe bd. Unirii, tronsonul cuprins între bd. I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, precum şi pe bd. Libertăţii, tronsonul cuprins între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite.

Cu prilejul împlinirii a 560 de ani de atestare documentară a oraşului Bucureşti (20 septembrie 1459), a 360 de ani de când Bucureştiul a devenit Capitala Ţării Româneşti (1659), Primăria Municipiului București prin Muzeul Naţional al Literaturii Române organizează, în perioada 20-22 septembrie 2019, o serie de evenimente culturale reunite sub genericul „Zilele Bucureștiului”: ateliere pentru copii, conferințe, lansarea Audioghidului MNLR și concerte de muzică folk. Menționăm că sâmbătă, 21 septembrie, Muzeul Național al Literaturii Române este deschis până la ora 24.00.

Zilele Bucureștiului 2019. Evenimente și concerte în acest weekend în Capitală

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?