Replica lui Ștefan Mandachi la atacul lui Dragnea privind protestul #șîeu

15 Martie 2019
Replica lui Ștefan Mandachi la atacul lui Dragnea privind protestul #șîeu
Replica lui Ștefan Mandachi la atacul lui Dragnea privind protestul #șîeu

Vineri, românii au demonstrat că pot fi o voce unită pe care politicienii trebuie să o asculte. La ora 15.00, timp de 15 minute, zeci de mii de oameni, din întreaga ţară, s-au oprit din ce făceau ca să le atragă atenţia celor de la putere că România are nevoie de autostrăzi.

În acest timp, la Suceava, Ştefan Mandachi, omul de la care a pornit mişcarea #șîeu, inaugura în mod simbolic primul metru de autostradă al Moldovei, înconjurat de aproape 2.000 de oameni.

Întrebat cum comentează atacul lui Liviu Dragnea, președintele PSD, care l-a acuzat că „face circ” și a spus că putea dona unor case de copii banii cu care a construit metrul de autostradă, Mandachi a spus: „Nu vreau să comentez reacția asta: dacă sunt la 2 metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro”, a spus Ștefan Mandachi. El făcea referire la faptul că, în lipsa autostrăzilor, pe șoselele din România au loc multe accidente grave, scrie Digi24.„Nu comentez declarații politice pentru că nu fac politică. E problema lui”, a adăugat Mandachi.

Dragnea, dezlănțuit față de mișcarea #șîeu: Totul este circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Brigitta
15 Mar 23:27
Bravo ambilor.Unul a aruncat cu venin si a crescut popularitatea celuilalt...care,nu s-a coborat sa ii raspunda.
Răspunde
0 0
Georgeta Naum
15 Mar 23:16
in cei 30 de ani de după Revoluție au murit in jur de 60.000 de romani in accidente de circulație si alte multe mii au ramas cu sechele pe viață !!!
Răspunde
0 0
xcxcx
15 Mar 23:12
dady hazna un disperat care nu întelege ca trebuie sa traga cortina si sa acopere țambalul la care cînta _ politica de rahata a PSDului ! Căti bani ai dat tu copiilor dady ? Mai mult decit ai ciordit de la ei ? Stii ce cred eu ? NU AI DATA NICI 5 bani, asa ca TRAGE OBLOANELE
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?