Remus Borza intră la rupere ca să salveze Guvernul Dăncilă

9 Octombrie 2019
Remus Borza
Remus Borza
FOTO: www.ziuaconstanta.ro

,,Cel puțin 15 parlamentari ni se vor alătura chiar de săptămâna viitoare. Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020, iar noi, cei din Forța Națională, vrem să contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opoziție din Parlament ar supune țara prin amatorismul și cinismul de care dau dovadă'', se laudă Remus Borza pe Facebook

,, Forța Națională se relansează în aceste zile, într-un moment de cotitură pentru România și pentru stabilitatea țării.

Ne vom relansa ca forță parlamentară, având alături de noi deputați și senatori dintre cei care nu se mai regăsesc în construcțiile politice actuale, parlamentari care nu vor să mai tolereze blocarea țării din interesele unor lideri de partide care îi tratează ca pe oi la vot. Fără coerență, fără vreun plan, fără vreo perspectivă.

Am avut discuții în ultimele săptămâni cu mai mulți parlamentari care nu acceptă ca România să rămână neguvernată din pură ambiție electorală'', scrie Borza pe Facebook. 

Remus Borza susține că noua forță politică va oferi expertiza guvernului actual.,, După căderea moțiunii de cenzură, Forța Națională dorește să acorde toată expertiza sa actului de guvernare, să participe la alegerile locale și parlamentare de anul viitor cu o echipă de oameni profesioniști, pentru care interesul țării primează

Așa cum am spus și la lansarea Forței Naționale, construim un partid centrat pe rezolvarea problemelor țării, care urmărește o schimbare în bine autentică, vizibilă. Ne dorim să fim un partid al oamenilor, nu al doctrinelor, nu al luptei oarbe după putere. Vom fi un partid care va pune românii în fruntea priorităților.

Nu ne dorim să fim complici ai dezastrului prin acceptarea tacită a încercării actualei opoziții de a prelua puterea fără o minimă viziune pentru țară. Avem oameni competenți, avem profesioniști din varii domenii și avem o misiune comună: progresul României și binele oamenilor'', mai spune Borza

Acesta încheie precizând că, ''printre  cei 15 sunt și mulți semnatari ai moțiunii dezamăgiți de toți cei care au organizat această tentativă, oameni care nu se regăsesc în precaritatea acestei mișcări și în lipsa de coerență și seriozitate de care partidele de opoziție au dat dovadă în ultima săptămână.''Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
O echipa de “profesionisti” vrea sa ajute o gasca de ciordaci sa faca CE !?
09 Oct 19:48
Ce mai pot face rau si ce nu au facut !?
Răspunde
0 0
Mihai
09 Oct 17:01
De parca Romaniei nu-i este destul ca si-a rupt ambele picioare si maini sub grija PSD-ului...
Borza vine in ajutor ca sa-i rupa si gatul Romaniei.
Ajunge cu nenorocirea care a lovit saraca tara.
Răspunde
0 0
borfasi
09 Oct 16:47
Care ma asta?e nepotul lui Cioaba.
Răspunde
0 0
borfasi
09 Oct 16:47
Care ma asta?e nepotul lui Cioaba.
Răspunde
0 0
Nicolas
09 Oct 16:43
acest stranepot al lui Stalin...
Răspunde
0 0
Silviu
09 Oct 15:44
Ce au asteptat pana acum acesti indivizi si au intervenit pentru "progresul Romaniei si binele oamenilor"? Forta nationala o adunatura de profitori de la buget.Remus Borza mason jurat pe alta biblie.Este o diversiune lansata de PSD cu Borza cumparat cu bani.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?