Regele-milionar al vagoanelor, şpriţ la mare cu fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar

20 Iulie 2017
Gruia Stoica și Sorin Blejnar
Gruia Stoica și Sorin Blejnar

Gruia Stoica şi Sorin Blejnar au făcut un şpriţ pe litoral, fapt care confirmă zvonurile din trecut conform cărora în spatele afacerilor de milioane ale primului, s-ar fi aflat fostul şef al ANAF, scrie Cancan.ro.

Gruia Stoica şi Sorin Blejnar, două personaje foarte controversate, au fost surprinși de jurnaliști împreună, într-un local select din Mamaia. Primul este poreclit "Regele-milionar al vagoanelor", iar cel de-al doilea este fost şef al ANAF.

Între ei există o strânsă relaţie de prietenie, care i-ar fi ajutat să facă mulţi bani pe spatele statului român, potrivit Cancan. Au consumat şpriţ, au dansat, au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze şi s-au bucurat de atmosfera superbă din jur. Cei doi au fost foarte relaxaţi şi, pentru câteva clipe, au uitat de problemele cu legea.

Gruia Stoica şi Sorin Blejnar au avut masa ticsită cu vin de calitate, din care cei doi, dar şi anturajul, s-au "înfruptat" după bunul plac. "Regele-milionar al vagoanelor" şi fostul şef al ANAF erau îmbrăcaţi lejer, conform sezonului, fiecare cu câte o cămaşă subţire, de firmă. S-au simţit perfect în local, pe care l-au părăsit când petrecerea s-a "spart".

Cu mai mulţi ani în urmă, a avut loc unul dintre cele mai controversate contracte făcute vreodată de CFR Marfă: înfiinţarea Rolling Stock Company. CFR Marfă s-a asociat cu principalul competitor de pe piaţă, Grup Feroviar Român, condus de Gruia Stoica, pentru a crea o noua companie.

6400 de vagoane şi aproape 100 de locomotive, declarate în plus pentru CFR Marfă, au fost puse la dispoziţia Rolling Stock. În această afacere, statul român a fost prejudiciat cu peste 100 de milioane de euro. S-a vorbit că Gruia Stoica a fost sprijinit, de-a lungul timpului, de Sorin Blejnar.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?