Refuzat de Iohannis, Ilan Laufer primește o nouă funcție importantă

2 Aprilie 2019

Consilier al premierului Viorica Dăncilă, Ilan Laufer a fost ales într-o nouă funcție-cheie! Înscris în PSD, fostul ministru este noul președinte al PSD, organizația SUA.

”Ilan Laufer, un politician cu experiență, care a deținut funcția de ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat a fost ales președinte al PSD, Organizația SUA. Această puternică organizație, care are de azi un președinte cu o notorietate incontestabilă, precum Ilan Laufer, vine în contextul în care, președintele PSD Diaspora, Lilla Debelka, a reușit o reorganizare puternică a filialelor din afara granițelor țării.”, anunță PSD Diaspora.

“Avem o responsabilitate mare în toate statele din lume, de aceea ne bucurăm să îl avem în calitate de coordonator pe domnul Ilan Laufer, care sunt convinsă că va aduce un plus de valoare organizației SUA și va întări relațiile transatlantice.

E nevoie de multă muncă, de construcție de proiecte, care să contribuie la dezvoltarea organizațiilor din diaspora. Problemele le știm cu toții, dar noi ne angajăm să venim cu soluții, care să devină realitate”, a declarat președintele PSD diaspora, Lilla Debelka.

”Împreună cu echipele din toate colțurile lumii, reprezentanții PSD diaspora au reușit, ca prim pas, să comunice frecvent, să comunice onest și deschis, simțindu-se astfel un val de implicări în politica PSD de peste hotare.”, mai precizează comunicatul PSD.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?