Rectificare bugetară: Primăria alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii

21 Iulie 2018
Rectificare bugetară: Primăria alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii
Rectificare bugetară: Primăria alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii
Rectificare bugetară: Primăria alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Rectificare bugetară: Primăria alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii

Primăria Capitalei intenţionează să aloce alte 10 milioane de lei, printr-o rectificare bugetară, pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului, suma totală propusă prin acest demers, pentru bisericile din Bucureşti, fiind de peste 63 de milioane de lei.

Primăria Capitalei va rectifica bugetul pe anul acesta şi va aloca aproximativ 18 milioane de lei pentru construirea, amenajarea sau reparaţiile a 166 de biserici din Capitală, notează MEDIAFAX.

În urma acestei rectificări bugetare, în total, în anul 2018, vor fi alocate, pentru lăcaşurile de cult peste 63 de milioane de lei, se arată în proiectul de hotărâre publicat pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, care se va întruni în zilele următoare.

De asemenea, Primăria intenţionează să aloce, prin rectificare, alte zece milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, suma totală pe care acest lăcaş de cult îl va primi anul acesta fiind de 25 de milioane de lei.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Citizen
22 Jul 01:47
Sper sa se darame in capul preotilor aceasta ,,catrindala''.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?