Realitatea TV a fost joi una dintre cele mai urmărite televiziuni de știri din România

22 Iunie 2018
Realitatea TV a fost joi una dintre cele mai urmărite televiziuni de știri din România
Realitatea TV a fost joi una dintre cele mai urmărite televiziuni de știri din România

Realitatea Tv a fost joi una dintre cele mai urmărite televiziuni de știri din România! Am fost lideri de audiență în prime time, între acestea, postul nostru fiind urmărit de cei mai mulți telespectatori în intervalul 18:00 – 24:00, pe segmentul 25-55. De asemenea, jurnalele de știri Realitatea Tv au fost urmărite cu interes de telespectatorii care au dorit să vadă principalele subiecte ale zilei. Pentru toate acestea, vă mulțumim! 

Postul Realitatea Tv a fost joi lider de audiență între televiziunile de știri, în prime time, pe segmentul URBAN 25-55, cu un rating de 1.7 puncte, în intervalul 18:00-24:00. Emisiunile "Newsroom", "Talk News" și "Jocuri de putere" au fost cele mai vizionate pe acest segment. 

De la ora 20:45 pe segmentul 18 PLUS, emisiunea "Talk News", moderată de Denise Rifai, a obținut un rating de 2.5 puncte. Oamenii au fost interesați să urmărească declarațiile politicienilor referitor la o posibilă demitere a lui Liviu Dragnea dar și alte jocuri politice care se așteaptă în urma verdictului dat ieri. 

De asemenea, la ora 22:00, emisiunea moderată de Rareș Bogdan,"Jocuri de putere" a înregistrat un rating de 2.1 puncte pe segmentul 25-55. Telespectatorii au urmărit cu interes declarațiile invitaților care au vorbit despre principalul subiect al zilei de ieri: verdictul de trei ani si 6 luni cu executare, în primă instanță, pentru Liviu Dragnea. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?