REALITATEA.NET deschide seria buletinelor informative în format video - REALITATEA.NET Magazin

14 Aprilie 2009
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
REALITATEA.NET, portalul de ştiri numărul 1 din România, lansează REALITATEA.NET Magazin, o producţie web tv care aduce publicului cele mai citite ştiri ale săptămanii, opiniile vizitatorilor, noutăţile portalului şi topurile de audienţă.

"De la decizii politice, proiecte legislative şi schimbări economice cauzate de criză, la educaţie, sănătate, descoperiri ştiinţifice şi manifestări culturale, REALITATEA.NET Magazin va reuni toate ştirile interesante pentru români, alături de opiniile acestora şi rezultatele dezbaterilor organizate de portal" a declarat Ionel Lespuc, redactor-şef REALITATEA.NET.  

După lansarea cu succes a primei video-producţii proprii, Funny pe NET, emisiune de divertisment găzduită de Roxana Nasta care înregistrează în medie peste 16.000 vizualizări săptămânal, REALITATEA.NET le aduce vizitatorilor primul său buletin informativ video, REALITATEA.NET Magazin.Emisiunea este prezentată de Ionel Lespuc, redactor-şef REALITATEA.NET, şi va prezenta în fiecare weekend o retrospectivă a celor mai interesante şi comentate subiecte ale săptămânii.

Prima ediţie REALITATEA.NET Magazin le-a pregătit vizitatorilor un rezumat al evenimentelor din Republica Moldova, a căror evoluţie a fost urmărită de peste 100.000 de oameni, o scurtă radiografie a crizei din industria auto şi o reîntâlnire cu echipa de liceeni români premiaţi de NASA.

Vezi aici prima ediţie REALITATEA.NET Magazin

REALITATEA.NET este liderul website-urile de ştiri din România şi, totodată, cel mai important produs din portofoliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu. Spaţiile publicitare sunt gestionate de regia de vânzări online, cross-media şi neconvenţionale F5 X-Media, parte a trustului.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?