Realitatea.net a lansat blogul "Căsuţa cu animale"

17 Februarie 2009
Foto: downtownpet.com
Foto: downtownpet.com
Începând de marţi, Realitatea.net prezintă un nou blog, dedicat special animalelor! "Căsuţa cu animale" va fi locul unde iubitorii necuvântătoarelor pot posta şi găsi oferte de adopţii, precum şi semnala cazuri de maltratare a animalor.

În "căsuţa cu animale", pasionaţii pot oferi necuvântătoare spre adopţie, de la căţei şi pisici la manguste şi arici. Noi ne-am bucura şi mai mult însă dacă animalele ar primi cât mai multe cereri de "înfiere"!

Tot în căsuţa noastră puteţi să ne povestiţi întâmplări hazlii cu animalele de companie, ataşând şi fotografii sau filmuleţe haioase.



Iar dacă aţi văzut sau aţi aflat de un caz de maltratare, semnalaţi-ne pe blog!

Puteţi să ne trimiteţi poveştile, fotografiile şi filmuleţele pe adresa martorocular@realitatea.net, sau puteţi posta comentarii la articolele deja existente, pe adresa căsuţei cu animale: http://realitatea.net/blog/zooblog/.

 

Subiecte pe aceeași temă



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?