Reacţia ABERANTĂ a unui director de spital, după ce pacienţii au filmat gândaci în saloane

27 Martie 2017

Un director de spital a avut o reacţie total neaşteptată, vorbind despre gândaci ca fiind "doar neplăcuţi privirii", dar inofensivi în schimb, după ce pacienţii au filmat gândaci la secţia de Pediatrie din spital.

"Nu cred că vorbim de un pericol! Pur şi simplu este un lucru greu de acceptat astăzi, apariţia unui gândac. Nu sunt purtători de infecţii asociate actului medical sau de infecţii grosolane. Dar este o privelişte neplăcută, sigur că da” – aceasta este o bucată din declaraţia lui Liviu Negelschi (manager interimar la Spitalul Judeţean Neamţ) despre gândacii din Secţia Pediatrie, oferită unui post TV, scrie Vestea.

Reamintim că, la începutul acestei luni, în presa locală şi centrală a apărut o ştire legată de condiţiile din Secţia Pediatrie, cu accent pe aspectul pereţilor şi mizeria din saloane. Subiectul a atras numeroase comentarii pe Facebook, oamenii referindu-se chiar şi la problema gândacilor dar conducerea Spitalului Judeţean nu a catadicsit să dea niciun răspuns pe acest subiect.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?