Guvernul rezistă! Reacția Vioricăi Dăncilă, după divorțul PSD de ALDE

27 August 2019

Ieșirea ALDE de la Guvernare înseamna ca și PSD-ul să se retragă, doar că acest lucru nu se va întâmpla. Viorica Dăncilă nu se lasă dusă de la Palatul Victoria, însă! În locul miniştrilor demisionari de la ALDE, Dăncilă propune interimari de la PSD. Viitorul Cabinetului este incert. Potrivit unor surse, Guvernul consideră că atâta timp cât Ramona Mănescu rămâne în Executiv, chiar şi exclusă din ALDE, Viorica Dăncilă nu este obligată să ceară sprijinul Parlamentului. 

Viorica Dăncilă a ținut să facă precizări publice chiar pe Facebook, legat de faptul că Guvernul rezistă, fără ALDE!

"Există zilele acestea o serie întreagă de nemulțumiri, de scenarii, toate apărute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care ieșirea ALDE de la guvernare l-a creat.

Vreau să ofer tuturor garanția că Guvernul își va face treaba în continuare, vom asigura o guvernare competentă până la capăt. Să nu aibă nimeni vreo urmă de îndoială. Noi nu ne jucăm și nu facem un du-te-vino cu guvernul și cu stabilitatea țării, în funcție de cum ne convine electoral. Principala mea preocupare este buna funcționare a instituțiilor statului, care înseamnă stabilitate și echilibru în societate.

Nu pot însă să nu remarc oportunismul care ne înconjoară în această perioadă. Ori de câte ori apare un context prielnic, există întotdeauna diverși care se cațără politic pe el și uită complet ce ar trebui cu toții să facem pentru România. Este expresia unei lipse de responsabilitate și a unei disperări care fac rău țării, fac rău oamenilor și trebuie să înceteze.Îi mulțumesc doamnei Ramona Mănescu pentru că a dat dovadă de asumare și maturitate, prin decizia sa de a pune pe primul loc interesul românilor. Dacă ALDE ar fi avut mai mulți ca doamna Mănescu, astăzi nu ne-am fi aflat aici. Le mulțumesc și celorlalți membri ai guvernului care au demonstrat maturitate în situația de față.

Cunosc personal mulți oameni responsabili, nu doar în PSD, ci și în celelalte partide, care se identifică cu această atitudine a noastră. Cu o nouă echipă guvernamentală, vom merge înainte pentru a ne îndeplini promisiunile. Cine nu are curaj să își asume guvernarea, n-ar trebui să aibă nici curajul de a veni și a mai cere voturi vreodată.

Sunt multe de făcut și noi vom rămâne aici, să le facem. Celorlalți le dorim succes în campanie. Eu rămân în continuare alături de români, pentru că oamenii merită lideri maturi și responsabili.", a scris Dăncilă.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cioooma Rosssie !!!
27 Aug 19:24
BRAVO VIORICA ! Arata loazelor perverse cu pantaloni ca au mintit poporul 30 de ani cu ''iubirea'' si ''calitatile'' lor ! NIMENI dintre purtatorii ilegali de pantaloni nu a facut atitea lucruri simple dar bune in atit de putin timp !!! Se poate abroga si o ordonanta de urgenta, se pot mari si pedepse si amenzi, se pot face multe lucruri simple si eficiente ! Si nu se supara nimeni !!!

BRAVO VIORICA !!! ARATA CA SE POATE !!! ARATA CA E NEVOIE DOAR DE BUN SIMT SI DECENTA !!! BRAVO VIORICA !!!

adio hadriene, traiane, ..., ne-ati demonstrat ca ''lupta de clasa'' doar va luat mintile !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?