Răzvan, cea mai recentă victimă a Colectiv. Drama teribilă trăită: logodnica i-a pierit în incendiu

29 Iulie 2017

Răzvan este victima cu numărul 65 în infernul Colectiv. Vestea morţii sale a apărut pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010 şi, informaţie momentan neconfirmată, se pare că tânărul şi-ar fi pus capăt zilelor, la 1 an şi 9 luni de la tragedie. 

Răzvan şi-a pierdut logodnica în incendiul din Colectiv, pe Valentina Florea, căreia i se spunea Tina. La scurt timp după tragedie, tânărul rememora acea noapte. 

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", a declarat Răzvan pentru un post TV, în noiembrie 2015.

Cei doi au urmărit concertul băieților de la Goodbye to Gravity, care le erau și prieteni, iar apoi Tina a plecat de lângă Răzvan.

"Eu eram în fața scenei și ea s-a dus la toaletă. Când mi-am dat seama că e vorba de ceva grav, am fugit spre mijlocul sălii să văd unde e Tina. Dar ea nu mai era acolo. Mie nu mi s-a părut că eram mulți spectatori. Cred că dacă era amenajat mai bine, nu se întâmpla asta. Mi se pare stupid ce s-a întâmplat", a mai spus atunci tânărul.Tina, iubita lui, nu a supravieţuit tragediei. Răzvan i-a găsit cadavrul la morgă, el fiind cel care a identificat-o. Tina nu a murit din cauza flăcărilor, ci sufocată din cauza fumului, în baia clubului. Ea avea 28 de ani.

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?