Răzvan Lucescu s-a hotărât cu cine ţine la alegerile FRF. Pe cine a ales între Lupescu şi Burleanu

26 Martie 2018
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei elene PAOK Salonic, şi-a anunţat public susţinerea faţă de candidatura lui Ionuţ Lupescu pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Răzvan Lucescu este de părere că Ionuţ Lupescu deţine calităţile necesare pentru a conduce Federaţia.

"Fotbalul românesc are nevoie de Ionuţ Lupescu. Ionuţ a ştiut să-şi construiască o carieră excepţională de jucător de fotbal, prin muncă, seriozitate, inteligenţă. Ionuţ a ştiut să pornească la sfârşitul acestei cariere pe un alt drum, pe un nou drum al vieţii. Pe un drum care l-a adus în situaţia de a deveni un manager de succes. A fost managerul Federaţiei Române de Fotbal într-o perioadă în care Federaţia a cunoscut poate cea mai eficientă perioadă din istorie din punct de vedere financiar.

Ulterior a devenit preşedintele Comisiei Tehnice de la UEFA, o funcţie pe care foarte mulţi o râvnesc. Fotbalul românesc are nevoie de personalitatea lui Ionuţ Lupescu, are nevoie de cunoştiinţele lui despre fotbal, are nevoie de capacitatea lui managerială, de relaţiile pe care Ionuţ a ştiut să le clădească în atâţia ani de fotbal, în anii în care a fost plecat peste hotare, în ţări cu o economie superdezvoltată. Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală, iar Ionuţ Lupescu este omul care va şti să producă aceasă schimbare. Să fim alături de el!", este mesajul transmis de Lucescu jr.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?