RATB retrage autobuzele etajate de pe linia turistică

1 Noiembrie 2018
RATB retrage autobuzele etajate de pe linia turistică
RATB retrage autobuzele etajate de pe linia turistică

Societatea de Transport Bucureşti (fosta RATB) anunţă că retrage, de joi, 1 noiembrie, autobuzul etajat de pe linia turistică şi înfiinţează, pentru sezonul rece, linia 361 care va avea acelaşi traseu. În 2018, linia turistică a servit, cu autobuzul etajat, aproape 55.000 de turişti.

"Societatea de Transport Bucureşti (STB SA) anunţă închiderea sezonului pentru autobuzele etajate ale liniei turistice cu tarif special Bucharest City Tour, la data de 1 noiembrie 2018. Totodată, STB SA înfiinţează pe acelaşi traseu, începând cu data de 01.11.2018, linia urbană cu tarif normal 361, ca urmare a implementării Programului de Transport atribuit de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov", au transmis reprezentanţii STB printr-un comunicat de presă.

În anul 2018, linia turistică ce a avut autobuz etajat a servit aproape 55.000 de turişti (48.000 de adulţi şi aproape 7.000 de copii), suma totală încasată ajungând la peste 1,37 milioane lei, cifrele fiind comparabile cu cele înregistrate în anul 2017.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?