Rareş Bogdan, cu nervii întinşi la maximum: "Fără milă! Jos Ciuma Roşie!"

4 Ianuarie 2019
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareş Bogdan a reacţionat foarte dur la adresa PSD-ului, după comunicatul social-democraţilor în care aceştia îl pun la zid pe Iohannis.

PSD condamnă ceea ce numește 'acțiuni repetate' ale preşedintelui Iohannis prin care încearcă blocarea activităţii Guvernului, cu scopul vădit de a împiedica PSD să ducă la bun sfârşit angajamentele electorale.

"Partidul Social Democrat condamnă public acţiunile repetate ale preşedintelui Iohannis prin care încearcă blocarea activităţii Guvernului, cu scopul vădit de a împiedica PSD să ducă la bun sfârşit angajamentele electorale asumate în programul de guvernare. Al doilea refuz al preşedintelui Iohannis de a emite decretele de numire în funcţia de ministru pentru persoanele propuse la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice reprezintă o tentativă iresponsabilă de blocare a investiţiilor guvernamentale în cele mai importante domenii pentru îmbunătăţirea nivelului de trai al cetăţenilor României: infrastructura de transport şi dezvoltarea locală", arată PSD, într-un comunicat.

Rareş Bogdan nu i-a menajat deloc pe PSD-işti.

"Nenorociţii ăştia din PSDragnea nu mai au limite! Ei cred că statul român se clădeşte între Roşiorii de Vede şi Videle. Mizerabilii lui Dragnea au ajuns să vină cu cele mai absurde acuzaţii. Sunt fierţi. Şi ăsta e doar începutul.... Urmeaza RĂZBOIUL TOTAL. Fără prizonieri, fără “indulgenţe”. Fără milă! Jos Ciuma Roşie!", a postat Rareş Bogdan.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cat suferiti,dle RB,cât suferiti .În chinuri aproape !
05 Jan 10:26
Vai,dle Rares Bogdan,dar nu stiu ce v-a apucat ?Sunteti consecvent,dv cu presedintele si ai lui nu aveti program alternativ/ ba ceva cu autostrzi si spitalui de la Coțofenesti,aveti sa se faca dar fără taxe si impozite./ si atunci mentinem ura si dezbinarea,ca la mahala se poarta.Si pe bog,nu asa !Sa accepti o demisie in câteva luni,mi se pare paranoia,dar mă rog,daca priveste ciuma rosie !Credeti ca veti mai dura,cu psd-tii astia care stiu sa incaseze si nu traznesc ,ca fulgerul in salcia uscată !
Răspunde
0 0
Stan
04 Jan 20:35
JOS CIUMA ROSIE TRADATOARE JEFUITOARE DE TARA SI POPOR DIN ROMANIA...JOS CRIMINALILOR ILIESCIENI IMBUIBATI CU AVERI COLOSALE...TOTI O SA FITI LINSATI IN STRADA...
Răspunde
0 0
Il sustineti,il sutineti,domnule ,ST.
05 Jan 10:27
7 Vai,dle Rares Bogdan,dar nu stiu ce v-a apucat ?Sunteti consecvent,dv cu presedintele si ai lui nu aveti program alternativ/ ba ceva cu autostrzi si spitalui de la Coțofenesti,aveti sa se faca dar fără taxe si impozite./ si atunci mentinem ura si dezbinarea,ca la mahala se poarta.Si pe bog,nu asa !Sa accepti o demisie in câteva luni,mi se pare paranoia,dar mă rog,daca priveste ciuma rosie !Credeti ca veti mai dura,cu psd-tii astia care stiu sa incaseze si nu traznesc ,ca fulgerul in salcia uscată !
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?