Rareş Bogdan: Mihai Şora, întâmpinat în piaţă cu gaze lacrimogene (FOTO)

10 August 2018

Filosoful Mihai Şora s-a ţinut de promisiunea făcută şi a ajuns în mijlocul protestatarilo. Preezenţa sa a fost aunşată chiar de Rareş Bogdan, pe pagina sa de faceboo. Realizatorul "Jocuri de putere" a transmis şi un scurt mesaj: "Mihai Sora intampinat cu gaze lacrimogene in Piata Victoriei! La 101 ani un exemplu de CIVISM!"

Mihai Şora a anunţat pe reţelele de socializare, încă din timpul zilei, un mesaj în care anunţă că merge la protest şi stabileşte şi un loc de întâlnire: la girafă. Mai mult, face un apel către bucureşteni ş le spune să vină în piaţă, măcar din sem de respect faţă de românii din diaspora.

Redăm, în continuare, mesajul lui Mihai Şora.

"Bună dimineața, copii! Sper că sunteți voioși și odihniți. Ne așteaptă o zi grea. M-am gândit deseori la ziua aceasta. Și, de fiecare dată, cu strângere de inimă: oamenii care vin să protesteze împotriva hoției, a corupției ucigașe, oamenii aceștia care trăiesc, chinuiți de dor, departe de casă, sunt, poate, aceiași care au stat odinioară la cozi infernale pe trotuarele ambasadelor noastre, așteptând să voteze. Legea electorală a rămas tot beteagă, de hoți și mârșavi încă n-am scăpat, țara înapoi nu ne-am luat-o, dar unii dintre noi mai stăm în picioare. Cei care vin astăzi de peste hotare sunt cei care au deprins gustul libertății, care știu ce înseamnă munca cinstită și demnitatea. – Stelele fixe ale oricărui om întreg. Oamenii aceștia vin acasă pentru că își iubesc țara, pentru că le pasă. Iar voi – bucureșteni care ați obosit și v-ați pierdut speranța – ar trebui să fiți astăzi în Piață măcar din respect pentru ei, dacă nu din dragoste pentru țara voastră. P.S. Ne vedem la Girafă (– mamifer cu șira spinării vigilentă și dreaptă)", a scris Mihai Şora, pe pagina sa de Facebook. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
dacu stefan
11 Aug 08:05
santeti toti responsabili pentru ura pe care a ti provocat o intre romani
Răspunde
0 0
Un cetățean
11 Aug 09:23
5 Toate partidele aflate la putere fac rău României.O epurare constituțională,a clasei politice"muncitoare",ar fi de dorit.Faceti la un fel și plecați, oameni buni!Nu va mai vrea nimeni!!!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?