Rareş Bogdan, mesaj de ultimă oră pentru Cozmin Guşă

14 Martie 2019

Rareş Bogdan, omul de televiziune care timp de 6 ani a realizat emisiunea "Jocuri de putere" la Realitatea TV, s-a decis să facă pasul în politică și va candida la alegerile europarlamentare pe listele PNL.

Astfel, Rareş Bogdan urmează să părăsească presa. Acesta a vorbit despre motivele care l-au determinat să accepte această provocare.

"Urmează o nouă etapă, în care sper să am acelaşi succes ca în presă. Îi mulţumesc preşedintelui Ludovic Orban pentru propunere. Cuvântul decisiv în decizia mea l-a avut o doamnă pe care o salut, iar din Ceruri se uită soţul ei. Ultimul telefon pe care l-am dat înainte de a luat decizia a fost cu soţia fostului preşedinte al PNL, Mircea Ionescu Quintus. Nu putem abandona România în braţele PSD. Nu-i abandonez pe telespectatori, ci dimpotrivă, îi voi reprezenta", a spus Rareş Bogdan, care a ţinut să-i mulţumească şi acţionarului Realitatea TV, Cozmin Guşă.

"Mulţumesc postului Realitatea TV pentru modul îăn care timp de 6 ani au fost lângă mine. Îi mulţumesc lui Cozmin Guşă, care sper să găsească un înlocuitor mult mai bun. Eu părăsesc presa cu durere. A fost ea mai grea decizie a mea, din această viaţă. Urmează o nouă etapă în care sper să am acelaşi succes".Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?