Rareş Bogdan, previziuni pe termen scurt: Românii riscă să se trezească în altă ţară

24 Iunie 2018
Rareş Bogdan
Rareş Bogdan

Câteva mii de bucureşteni s-au adunat duminică seară în Piaţa Victoriei în cea de-a șasea zi consecutivă de proteste antiguvernamentale.

Proteste de amploare au loc și în mai multe orașe importante din ţară, cum ar fi Cluj, Iaşi, Galaţi, Sibiu, Timişoara, Braşov.

Rareş Bogdan lansează un apel către bucureşteni: să iasă cât mai mulţi în stradă pentru a apăra democraţia.

"Dacă românii nu conştientizează ce se va întâmpla în următoarele 10 zile, riscă să se trezească într-o altă ţară. Să rămână fără Internet, fără ziare. O ţară în care sfertodocţi, oamenii lipsiţi de cultură să conducă ţara, atunci să rămână în casă, la terase, să privească meciurile de fotbal. Se doreşte o nouă ordonanţă de amnistie şi graţiere care să scoată din puşcării mii de oameni nevinovaţi, cum spune Dragnea: adică violatori, traficanţi de droguri. Dacă ne dorim să ne conducă doamna Dăncilă, care sărmana n-are pregătirea să-şi conducă nici propria gospodărie, darămite ţara... Eu îi felicit pe clujeni, pe sibieni, pe ieşeni, pe cei din Galaţi care au ieşit din ţară. Vreaui să cred că în al 12-lea ceas vor înţelege pericolul şi vor reacţiona. Dacă stau în casă, poate că vor să fie conduşi de un penal...", a spus Rareş Bogdan din mijlocul protestatarilor.

Citiţi şi:

Rareş Bogdan, anunţ important înainte de protestele de duminică. Ce trebuie să ştie lumea

Realizatorul "Jocuri de putere" a anticipat următorii paşi ai PSD-iştilor.

"În cazul în care oamenii nu conştientizează momentul acesta, al treilea pas este suspendarea Preşedintelui şi că în fiecare judeţ liderul PSD va fi un zeu. Dacă asta îşi doresc, atunci să privească meciul de fotbal, să se uite la fotbal", a mai zis Rareş Bogdan.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Bianca Russ
25 Jun 13:41
Doresc să iau legătura cu d-l Rareș Bogdan sunt din Ocna-Mures, doresc adresa de e-mail .
Răspunde
0 0
Bianca Russ
25 Jun 13:40
Doresc să iau legătura cu d-l Rareș Bogdan sunt din Ocna-Mures, doresc adresa de e-mail .
Răspunde
0 0
Dan
24 Jun 21:04
Si TU unde te trezesti ???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?