Rareş Bogdan: motivul pentru care Dăncilă s-a răstit la Iohannis + anunţ trist pentru pensionari

12 Martie 2019
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareş Bogdan a vorbit, marţi seară, la "Jocuri de putere", despre motivele pentru care Liviu Dragnea a "asmuțit-o pe Dăncilă împotriva președintelui țării".

Realizatorul Realitatea TV a făcut şi un anunţ trist pentru pensionari: "este segmentul cel mai crunt lovit de maniera în care conduce țara guvernul de marionete al lui Dragnea".

"Rămânem în registrul informațiilor din registrul medical. Vă spun de ce s-a răstit Viorica Dăncilă la președintele Iohannis. Pentru că cifrele realității crunte, adică faptul că din bugetul de pensii pe 2019 lipsesc 1,4 mld. lei, i-a omorât. I-a devastat. Segmentul de electorat de aur al PSD, pensionarii, este cel mai crunt lovit de maniera în care conduce țara guvernul de marionete al lui Dragnea. Veți vedea, însă, dintr-o cercetare profesionistă, că românii nu își doresc minciunile PSD, ci spitale, asistență medicală la standarde europene", a spus Rareş Bogdan.

Omul de televiziune a dezvăluit planul ascuns al lui Dragnea.

"Ţinta principală a lui Dragnea Liviu Nicolae este să determine populația să nu vină la vot, iar în perspectiva alegerilor prezidențiale, să-și facă bagajele. Pe șeful PSD îl încurcă 6,4 milioane de voturi și vrea să le anihileze. Și asta pentru a rămâne cu electoratul captiv, extrem de infim, și cu cei care, din lipsa informării, sunt ușor de amăgit. Nu sunt proști, dar sunt neinformați. Un sfert de milion de români, dacă știu eu bine, sunt analfabeți. Cei mai mulți, în județele Giurgiu, Călărași, Teleorman, Ialomița și Tulcea. Acolo e bazinul electoral principal, unde opoziția nu trebuie să facă prea multă campanie. Oamenii trebuie numai duși la aprozar, la alimentara, unde pot vedea singuri: în 14 luni, cartofii au depășit 3 lei, iar untul a depășit 9 lei", a zis Rareş Bogdan.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
vlad
13 Mar 06:58
RB ti-a scazut mintea cu Dragnea asta, nu mai poti dormi noaptea de grija pensionarilor, la fel ca Malai Mare, va dati de ceasul mortii cand voi nici nu aveti habar de buget, daca vrei sa fi cu adevarat anti PSD, nu asta e calea, restul se plateste.
Răspunde
0 0
Poti da cu calpoadele,ca Neculuță ?
13 Mar 06:17
Dle Rares Bogdan,o să râdeti,dar pensiile sunt garantate de stat,asa ca dacă fondul de pensii nu se ridică la cerinte,statul intervine,deci numai un om de reacredinta ,sa nu spun mai mult,spune ca statul va falimenta si cu el pensionarii.Apoi,nu e obligatoriu sa fi citit,dar statul funcționeaza pe un contract social,cum spune Rouseau,adica ce promite dl presedinte in alegeri ,aia face.De aia 5 milioane au votat,pentru ca le-apromis dl RB ca presedintele va face jucuri ,jocuri si strambe cât poate.Numai ca acum guverneaza psd,cad vor veni hastagii,pe contract,nu pe sponci,sa taie drepturile sociale castigate sa faca autostrazi.Ni mai pot fara.Sa impoziteze mai putin companiile străine sa nu plece.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?