Rareş Bogdan a sunat alarma: "Repede, să vină SMURD-ul la PSD! Să nu-şi taie venele"

26 Februarie 2019
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareş Bogdan a jubilat după prestaţia Laurei Codruța Kovesi în audierile din Parlamentul European pentru șefia Parchetului European.

Laura Codruța Kovesi a obținut cele mai multe voturi în Comisia pentru control bugetar (CONT), după audierile din Parlamentul European pentru șefia Parchetului European, urmată de candidatul francez Jean-François Bohnert, cu 11 voturi.

"Laura Codruța Kovesi este câştigătoare. Domnul Arafat, trimiteţi-le SMURD-ul la Kisseleff, la PSD. Daţi-le SMURD-ul ajutaţi-i, sunt cetăţeni români! Pentru a putea merge în puşcărie, ei trebuie să fie sănătoşi. Să nu-şi taie venele! Primul vot de după audieri o plasează pe Kovesi, că vă place sau nu, e vorba de un român. Cât de mult să urăşti ţara asta, să te opui, să nu-ţi doreşti. Nu mi-a venit să cred. Deci, după primul vor, Kovesi pe primul loc, cu 12 voturi. Urmată de candidatul francez, cu 11 voturi. Dragnea, îndrăzneşte să crezi. Cine sapă groapa altuia... Domnul Arafat, trimiteţi ambulanţe la fiecare sediu PSD din ţară. Nu cumva să-şi pună capăt zilelor. Au tăbărât pe Kovesi pentru că aşa aveau instrucţiuni. Un român în fruntea unei instituţii european. Un român, mă! Voi urâţi România, mă! Când n-o vindeţi UDMR-ului, o urâţi! Aţi auzit ce a zis francezul? Că e normal să colaboreze cu serviciile de informaţii, pentru că aduc probe", a spus Rareş Bogdan, care a continuat:

"S-au legat de faptul că doamna Kovesi nu respectă condițiile de depunere a candidaturii. Kovesi le-a dat cu manualul în cap. Apoi s-au legat de proportia de achitări. Apoi s-au legat de proportia de achitări. Din nou, Kovesi le-a dat o palmă. Proportia reală de achitari e de 13 %, restul până la 36% sunt o consecință a dezincriminării abuzului in serviciu. S-au legat de case în America. Ce case în America, mă? Voi aţi văzut unde stă femeia asta? Românca noastră nu și-a pierdut cumpătul. Dar a auzit că și l-au pierdut unii pe la partid, auzind că Laura Kovesi nu-și pierde cumpătul, că Maria Grapini a fost certată de președintele de sedință deoarece coboară nivelul discutiei".Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Tot besedeul nu face cit kovesi !?
27 Feb 15:58
Slehta de impostori sufera ca maximum unde au putut sa ajunga cu banii furati de pe fermele romaninesti si inteligenta din naturala au fost plajele din brasilia. Nici unul dintre ei, sau toti impreuna nu sint in stare sa spuna doua cuvinte fara sa aaaaa, hiiiiii, miiimmmm ... impostori !!!
Răspunde
0 0
Brigitta
27 Feb 09:18
As zice ca Laura Codruta Kovesi face cat toata sleahta de analfabeti,rau intentionati,pizmasi si de soi rau cu foame mare de ciolan dar,e cu mult deasupra tuturor.Ceva,orice se compara cu vreunul din ei?!Prezenta ei,competenta,calmul si echilibrul,demnitatea,decenta si exprimarea clara,coerenta si la subiect atat in limba romana corecta ca si in limba engleza....sunt atributele ei si numai ale ei.E portretul unui om care sa reprezinte mai mult decat onorabil,Romania.Romania mai are valori autentice!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?