Rareș Bogdan, reacție dură: "De ce îți este frică, nu scapi, Livache!"

10 Martie 2019
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Liviu Dragnea a afirmat în conferința susținută duminică, la Călăraşi, că Eduard Hellvig și Klaus Iohannis l-au băgat în curtea PNL pe realizatorul TV Rareș Bogdan pentru a le lua partidul. 

Rareș Bogdan i-a dat replica lui Dragnea, pe Facebook:

„Ii este extrem de frica ca intru si il calc in picioare si pe terenul lui! De ce iti este frica nu scapi, Livache, ...de obicei”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Rareș Bogdan a revenit cu o postare: „Liviule, baiatule, ....mars la puscarie tu si intregul PSD...... citand din clasici”.

Președintele PSD, atac la Victor Ponta, Dacian Cioloș și la partidele lor, dar și la PNL. Liviu Dragnea i-a acuzat duminică pe cei doi foști premieri de legături cu serviciile secrete românești sau cu serviciul secret francez.”Pro România nu e de stânga, securiștii nu sunt de stânga. E un partid construit într-un laborator, construit pe jaf politic. Ne fură oameni și voturi. E plin de securiști și de masoni. Anunțăm și nume, cât de curând, Îl întreb pe Cioloș: are vreo legătură cu un serviciu secret francez? Cu vreun serviciu românesc sau fost șef de serviciu?”, a spus Dragnea într-un discurs la PSD Călărași.

Despre PNL a spus: ”PNL, partid istoric, puternic, căruia îl bagă acum în curte Hellvig şi Iohannis pe domnul Rareş Bogdan, ca să le ia şi partidul. Acum îi întreb pe domnul Rareş Bogdan şi pe domnul Hellvig: Aţi făcut cumva vacanţe împreună? Întreb, nu că ar fi vreo legătură între SRI, Realitatea, SRI-Rareş Bogdan-Iohannis”.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ce frumos se exprima deotologul aiasta
11 Mar 08:10
Dl de l ora 21,33 se dă cu Realitatea,el crede ca FPS a fost furat de PDL,dar răspunde PSD,că avem aur mult ,mai mult ca alte țări,de aceea trebie sa plătim 800-900.000 EU ca sa il depozitm la englezi ,si vor raspunde tot PSD si mai nou,sitauția cu Cruduta.Domnia sa zice ca a procedat bine că un infractor,n-are importanță,cine e,dar a păgubit oameni ai muncii,a fost adus in tara.Niste avocati la o emisiune din 10.03 2019 au găsit ca fapta nu e infractiune ca nu a adus pagube statului sau particularilor,desi decizia DNA era abuzivă.Daca toti infractorii fugari sunt adusi ca avioane private,platite legal cu 1/4 de milion de dolari e o treaba bună,mă mir cum avocatii acestia fac parte din barou.Că le-a păgubit pe dl Ghită ,a treabă privata ,zic ei,si el a cerut despagubiri ,dar e treaba statului nu a doamnei Cruduța,statul nu a pierdut nimic,doar particularii din abuz,dar ce sunt ei ,particularii ?Si observam cat se bucura dl RB .!Deci se discută pe fond in cazul DNA,dar ce a comis dl Ponta de s-au bucurat adversarii sau dl Dragnea de se bucură Europa ?Pe fond,domnule Diaconescu,care vrea restitirea mitei la mituitor,care face un serviciu public ,acuzând un demnitar,socialist,esigur.Deci cu metode deldestea vrea dl RB sa lupte cu dl Dragnea ?Sau numai cu mina aiad de...ziceti că nu am cuvântul.
Răspunde
0 0
Dl RB are alură de luptător de gherilă si se spijină pe misei.
11 Mar 08:09
Dl de l ora 21,33 se dă cu Realitatea,el crede ca FPS a fost furat de PDL,dar răspunde PSD,că avem aur mult ,mai mult ca alte țări,de aceea trebie sa plătim 800-900.000 EU ca sa il depozitm la englezi ,si vor raspunde tot PSD -iștii si mai nou,în sitauția cu Cruduta.Domnia sa zice ca a procedat bine că un infractor,n-are importanță,cine e,dar care a a păgubit oameni ai muncii,a fost adus in tara.Niste avocati la o emisiune din 10.03 2019 au găsit ca fapta nu e infractiune ca nu a adus pagube statului sau particularilor,desi decizia DNA era abuzivă.Daca toti infractorii fugari sunt adusi cu avioane private,-pote si de la politie sa fie cineva intrebat ,de unde au acest drept,-platite legal cu 1/4 de milion de EU e o treaba bună,mă mir cum avocatii acestia fac parte din barou.Că le-a păgubit pe dl Ghită ,e treabă privata ,zic ei,si el a cerut despagubiri ,dar e treaba statului nu a doamnei Cruduța,statul nu a pierdut nimic,doar particularii din abuz,dar ce sunt ei ,particularii ?.Satatul are dreptul sa aducaă infractorii cu aviane private sau numai cu iahturi,blestematilor ?Si observam cat se bucura dl RB .!Deci se discută pe fond in cazul DNA,dar ce a comis dl Ponta de s-au bucurat adversarii sau dl Dragnea de se bucură Europa ?Ce pagube au adus ?Pe bune !Pe fond,domnule Diaconescu,care vrea restitirea mitei la mituitor,care face un serviciu public ,de ce să se restituie că acuzând un demnitar,socialistd,esigur,face o faptă benefică dv .Deci cu metode deldestea vrea dl RB sa lupte cu dl Dragnea ?Sau numai cu mina aia de...ziceti că nu am cuvântul.
Răspunde
0 0
Costin Stefan
10 Mar 23:12
DOMNULUI RARES BOGDAN. O idée stralucita ar fi sa infiintati un partid nou, intitulat ,,PENTRU TARA MEA”, in care inscrieti numai oameni cinstiti, competenti si patrioti, recrutati dintre jurnalistii care mai sunt de mare incredere, dintre comentatorii presei libere si dintre intelectualii valorosi care vor sa va sprijine. Scopul este ca, dupa constituire, partidul ,,PTM” sa uneasca intreaga opozitie democrata intr-o singura coalitie, care sa duca in viitorul PARLAMENT numai cetateni romani cinstiti, patrioti si competenti. Apoi, dupa castigarea alegerilor parlamentare, respectiva coalitie deocrata sa se transforme in partid. Stiu ca nu il agreati pe BASESCU, dar este singurul politician din tara, competent si patriot, care va poate indruma.
Răspunde
0 0
GiCU
10 Mar 21:33
Romanii nu iarta tradatorii,jefuitorii,nu vor scapa nici un psd-ist...Juram!
Răspunde
0 0
El Condor
10 Mar 21:30
LA PUSCARIE PE VIATA BORFASULUI INFRACTOR DRAGNEA HOTUL...TEL DRUM SI ASASINAREA LUI COMANA MARLANE CURVAR ,JEFUITOR , TE VA URMARI ORIUNDE TE-AI ASCUNDE..NU AI SA SCAPI BOLSEVICULE SPURCAT.!
Răspunde
0 0
Flori
10 Mar 21:27
Georgica si tu faci parte din gasca libidinosului dragnea?! Asa se pare...
Răspunde
0 0
GEORGICA
10 Mar 21:09
DAR tu crezi c-o sa scapi , rares bogdan ! ?
Sau tie nu-ti este frca nici chiar de DUMNEZEU !
Fii atent , rares bogdan , de judecata Lui Dumnezeu nu scapa nimeni ; nici tu si cu atat mai mult i nici eu .
Răspunde
0 0
GEORGICA
10 Mar 21:03
DAR tu crezi c-o sa scapi , rares bogdan ! ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?