Rareș Bogdan aruncă bomba: Toader a făcut o confuzie uriașă! "Slugărel trebuie să plece"

29 Octombrie 2018
Toader, într-o situație conplicată
Toader, într-o situație conplicată

Gafă fatidică făcută de ministrul Justiției tocmai în momentul când se pregătea să scape de "ultimul obstacol" din rândul procurorilor?! Realizatorul TV Rareș Bogdan crede că Tudorel Toader a confundat numele unui procuror din Parchetul General, Cristian Lazăr cu numele procurorului general, Augustin Lazăr, pe care l-a acuzat că a semnat "o rezoluție de clasare" în favoarea lui Iohannis.

În data de 24 octombrie, ministrul Tudorel Toader a propus revocarea din funcție a lui Augustin Lazăr în urma unui raport de evaluare de 63 de pagini, care conținea 20 de motive de nemulțumire la adresa procurorului general.

Surprinzător, în anunțul public de declanșare a procedurii de revocare, Tudorel Toader a făcut o afirmație extrem de gravă: "Nu înţeleg de ce apare o rezoluţie de clasare emisă de procurorul Lazăr referitoare la preşedintele României în funcţie" (vezi video mai jos).

După două zile, în exclusivitate pentru Realitatea TV, Augustin Lazăr a afirmat că nu a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis, așa cum spusese Tudorel Toader.

Luni, 29 octombrie, CSM l-a contrazis şi a negat că la dosarul lui Lazăr ar fi fost depusă o astfel de ordonanţă de clasare dată de Lazăr lui Iohannis.

Jurnalistul Realitatea TV Rareș Bogdan propune o ipoteză incendiară: Tudorel Toader a făcut o confuzie "de gâgă": 

"Țeapă mare luată de Tudorel-Slugarel-Gargamel-Toader! A mințit si a manipulat ordinar, se pare că a confundat numele unui domn din Parchetul General, Cristian Lazar, cu numele Procurorului General, Augustin Lazăr!", spune Rareș Bogdan.

Cristian Lazăr, procuror-adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul PÎCCJ, este procurorul care a anchetat Dosarul "Caselor lui Klaus Iohannis", iar Toader ar fi încurcat personajele.

Parchetul Alba, CSM, ministrul care a făcut propunerea, Raluca Prună, însuși Procurorul General au spus că NU există o rezoluție/ordonanță semnata de Toader ca Procuror de caz.

Între timp, Tudorel Toader a anunțat luni seara că va prezenta a doua zi (marti, 30 octombrie) documentul de clasare a dosarului care îl viza pe Klaus Iohannis, despre care a declarat că exista în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr. VEZI AICI

"Ce va face acum Slugarel-Tudorel? Aunță o bombă. Foarte probabil va încerca sa găsească o ieșire de acest tip: Poate să fi semnat cel mult adresa de comunicare a soluției. Asta este absolut normal. Șeful parchetului semnează aceste acte. Cel mai probabil asta ar putea avea, eventual, Slugărel. Deși nici asta nu are, pentru că aici a făcut o confuzie de Gâgă. Și tot ce îi mai rămâne de făcut este să încerce o nouă manipulare! Slugărel-Gargamel trebuie sa plece! Zilele lui la conducerea MJ par numărate. A mințit cu nerușinare!", a mai spus Rareș Bogdan la "Jocuri de Putere".

Potrivit jurnalistului, Toader doar a jucat la cacealma bazându-se pe o confuzie de nume și a încercat să dea astfel forță cererii de revocare.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Coțofană Andreea Simona
03 Nov 22:28
Realitatea dură dar adevărată!
Răspunde
0 0
Dragos
01 Nov 08:24
E dat naibii Tudorel, ce a facut,ce n a facut ,tot l a compromis pe Augustin.Rares, oricât te ai ca_ca pe tine, e compromis, ca grefier, ca greșală....,l a facut,e pe caraș. Oricum,aici se vede ca nu esti un jurnalist corect, doar iti susții rolul.Te pup!
Răspunde
0 0
Deci note e dle RB?Ce căuta la dosar ?
30 Oct 06:08
„Nu înţeleg de ce apare o rezoluţie de clasare emisă de procurorul Lazăr referitoare la preşedintele României în funcţie" spune dl RB,si completează prenumele procurorului este Crstian ,nu Augustin.Deci este o notă,dle RB,desi intelegeti greu !Dar dl ministru s-a minunat nu de nume si nici de prenume ,ci de faptul ca la dosarul trimis la domnul presedinte era o nota din care reieșea ca domnia sa poate ,desi nu este,deveni penal,dacă nu alege bine.Asat vreti sa spuneți dl RB?Zburdalnică munte mai aveti ?
Răspunde
0 0
Jan
30 Oct 04:44
Ce fac serviciile ? Tara e pe mina unei gasti de interlopi care o devalizeaza de 30 de ani si alunga oamenii din tara ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?